LoL ve Valorant açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

nurrowss

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 4050
İşlemci
İ5 14000HX
Merhaba.
Vize haftamdan dolayı pazar gününden beridir Valorant oynamıyordum ve hiç açmamıştım. Bugün Valorant'ı açtığımda bir ön güncelleme olduğunu gördüm ve kendi internetimden yemesin diye yurt internetiyle güncellemeyi yapmaya başladım. Güncellemeyi yaparken bir süre indirme yaptıktan sonra hata mesajı alıyordum ve muhtemelen internetin kötülüğüyle ilgili olduğu için pek umursamadım. Sonra tekrar denediğimde fare imlecinde dönme simgesi çıktı fakat hiçbir şekilde giriş yapma ekranı açılmadı. LoL için denedim, onda da aynı hatayla karşılaştım. Yönetici olarak çalıştırdığımda da açmadı. Kendi internetimle de denedim, tekrar yurt internetiyle de denedim fakat değişen bir şey olmadı. Uyumluluk ayarıyla da denedim yine açılmadı. Sebebin ne olduğunu bilen yardımcı olursa çok sevinirim.

Discord için 1.1.1.1 tarzı uygulama yüklü ise sorun yaratabiliyormuş Vanguard.

Discord için böyle bir uygulama kullanmıyorum. Dediğim gibi halihazırda açmıştım bugün güncelleme yapmak için. Fakat son açma denememde açılmadı. Hala da açılmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…