efkanyıldız Centipat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #1 LoL ve Valorant oynarken klavye çalışmamazlık yapıyor tuşları algılamıyor. Yaklaşık birkaç saniye sonra peş peşe o arada bastığım tuşlar geliyor. Valorant da aynı şekilde. Sizce sebebi ne olabilir?
LoL ve Valorant oynarken klavye çalışmamazlık yapıyor tuşları algılamıyor. Yaklaşık birkaç saniye sonra peş peşe o arada bastığım tuşlar geliyor. Valorant da aynı şekilde. Sizce sebebi ne olabilir?
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #2 Sadece bu 2 oyundamı oluyor başka oyunlarda denediniz mi? Ayrıca klavyenizin marka modeli nedir?
efkanyıldız Centipat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #3 iUgur dedi: Sadece bu 2 oyundamı oluyor başka oyunlarda denediniz mi? Ayrıca klavyenizin marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Başka oyun oynamıyorum maalesef.Onun dışında masaüstünde çok nadiren oluyor. Klavye logitech k270 kablosuz
iUgur dedi: Sadece bu 2 oyundamı oluyor başka oyunlarda denediniz mi? Ayrıca klavyenizin marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Başka oyun oynamıyorum maalesef.Onun dışında masaüstünde çok nadiren oluyor. Klavye logitech k270 kablosuz
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #4 efkanyıldız dedi: Başka oyun oynamıyorum maalesef. Onun dışında masaüstünde çok nadiren oluyor. Klavye Logitech K270 kablosuz Genişletmek için tıkla... Kablosuz ise normal bu durum. Yapılabilecek bir şey yok.
efkanyıldız dedi: Başka oyun oynamıyorum maalesef. Onun dışında masaüstünde çok nadiren oluyor. Klavye Logitech K270 kablosuz Genişletmek için tıkla... Kablosuz ise normal bu durum. Yapılabilecek bir şey yok.