Lol ve WoW için 4500 TL PC toplama

Tankut

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben Lol ve WoW oyuncusuyum ve dandik pclerle oynamaktan bıktım gerçekten. Düşük FPS'ler hep sıkıntım oldu. 4.000 4.500 TL'lik bütçem var. Bana FPS'nin zirveye çıkışını yaşatacak bir canavar toplamanız için yardım istiyorum sizden. Monitör dahil. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem yaklaşık 4500 TL tutuyor. Eğer ekran kartı olarak "Gtx 980" düşünürseniz ki düşünmelisiniz , kasa ve güç kaynağından bir miktar kısarak onu da alabilirsiniz. İmzadaki sisteme , yani 4500 TL'ye orada yazılı olmayan "Seidon 120V" sıvı soğutma dahil. Eğer bana uymaz , başka parçalar istiyorum derseniz ona da yardımcı olmaya çalışırım. Umarım yardımı olur...

• Intel Core i5 4690K
  • Msi Z97 Gaming 5
  • Msi Gtx 970
  • Corsair Vengeance Pro 2x4 Gb 1866 Mhz
  • Seagate Barracuda 1 Tb 7200 Rpm
  • Samsung 840 Evo 120 Gb
  • Corsair Carbide Air 540
  • Corsair CX750M
  • Asus VN247H

Teşekkür ederim uğraştığınız için öncelikle. MSI gtx 970 stoklarda yok. 980 olması daha iyi olacaktır herhalde ama bazı şeylerden kısmak gerek sanırım dediğiniz gibi. Bir şey daha sorucam ben cok oyun yüklemiceğim için harddisk çok gereklimi yinede?

4000 - 4500 TL arası böyle bir sistem düşünebilirsiniz ;

"Gtx 780" eklememin sebebi "Gtx 970" ile aynı fiyat olmasıdır. Stoklarda olmadığı için fiyat açısından örnek olsun diye ekledim. Siz onu Gtx 970 olarak düşünün Marka olarak "Asus" ya da "Msi" düşünebilirsiniz. Benim tercihim "Msi" olması yönünde olacaktır. Kendi kullandığım "Seidon 120V" sıvı soğutmanın biraz gürültülü çalışması sebebi ile de hava soğutma öneririm. "Gtx 980" için toplam fiyat yaklaşık 4800 TL olarak görünüyor. Bu yüzden ondan vazgeçebilirsiniz diye düşündüm. Siz yine de 4500 TL üst limite kadar çıkarım derseniz de beğenmediğiniz parçalarda üst modellere yönelebilirsiniz. Umarım yardımı olur.

Saygılar...

İlginiz için tekrar teşekkür ederim

Rica ederim... Yardımı olacaksa ne mutlu... "Gtx 980" için fiyat belirlediğiniz limitin üzerinde çıkacaktır. Ama diğer parçalardan kısarak alacağınız "Gtx 980" yerine de , belirlediğiniz limit içerisinde , tamamı iyi parçalardan oluşan "Gtx 970" içeren bir sistem almanız daha mantıklı olacaktır. Yine de diğer arkadaşlar da size en uygun sistemi toplamanızda fikirlerini belirterek yardımcı olacaklardır. Sabit disk konusu tamamı ile size kalmış bir seçenek. Fakat sadece "SSD" kullanmak pek mantıklı olmaz. İşletim sistemi ve kuracağınız 2 oyun ile "120 Gb SSD" kapasitenin yarısına yakınını kullanmış olacaksınız. Yine de dediğim gibi sizin karar vereceğiniz bir konu. Bu kadar bütçe ayırdığınız bir sistemde olması gerekir diye düşünüyorum.

Haklısınız kafamda hiç soru kalmadı sayenizde keşke msi 970 olsada bu sistemin aynısı toparlasam haftaya

Haklısınız kafamda hiç soru kalmadı sayenizde keşke msi 970 olsada bu sistemin aynısı toparlasam haftaya
Vatan Bilgisayar şubelerinde "Gtx 970" bulabilmek biraz şans işi aslında Eğer İstanbul içerisinde iseniz "Vatan Bilgisayar" internet sitesindeki sayfadan kartın stok/mağaza durumu hakkında bilgi alıp hemen hareket ederek şansınızı yükseltebilirsiniz. Diğer iller için şans biraz daha düşük ne yazık ki... Anladığım kadarı ile sistemi en yakın haftaya toplamayı düşünüyorsunuz. Umarım siz ve diğer bekleyen arkadaşlar için haftaya kadar tüm sıkıntılar çözülmüş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…