LoL vs V Rising

amir77

Hectopat
Yer
🇷🇺
Daha fazla  
Merhaba, LoL'e başlamak istiyorum fakat MOBA tarzı oyunlar beni sarmıyor, tek arkadaşım LoL ve V Rising oynuyor sizce başlamalı mıyım? Çok denedim, hep sinirlenip sildim. Onun yerine V Rising nasıl? Biliyorum V Rising ile LoL ayrı tarz da oyunlar sadece sormak stedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, LoL'e başlamak istiyorum fakat MOBA tarzı oyunlar beni sarmıyor, tek arkadaşım LoL ve V Rising oynuyor sizce başlamalı mıyım? Çok denedim, hep sinirlenip sildim. Onun yerine V Rising nasıl? Biliyorum V Rising ile LoL ayrı tarz da oyunlar sadece sormak stedim.
V rising ile LoL aynı tarzda oyun değildir tamamen birbiriyle alakası olmayan oyunlar farklı türler videolara bakın başta yanlış söylüyorsunuz zaten.

LoL'e başla 12 maçtan sonra bağımlısı oluyorsun MOBA tarzının seni sarıp sarmaması kurtarmıyor maalesef.

V Rising tek kişi daha çok sarar bence ikisini de dene beğenmezsen iade edersin V Rising'i LoL ücretsiz zaten bu arada V Rising 1 kere zamlandı tam sürüm çıkınca tekrar zamlanabilir.

League of Legends'e başlarsan 3 ay sonrasında bilmediğin mental bozukluklara sahip olma ihtimalin çok yüksek. 6 yıllık bir LoL oyuncusu olarak sinir katsayım 3-4 katına çıktı.

LoL pişmanlıktır.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230814_004809_com.android.chrome.png
    Screenshot_20230814_004809_com.android.chrome.png
    195,9 KB · Görüntüleme: 51

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı