LoL WASD tuşları yok

alonewolff

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ben bir şey fark ettim. Çoğu oyuncuda ayarlar menüsü ilk fotoğraftaki gibiyken bendeki menü ikinciye fotoya ait. Ve WASD özelliğinin hala gelmemesinin sebebinin de bu olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz?

KeybindingOptions TUR.jpg

KeybindingOptionsTR.jpg

Arkadaşlar ben bir şey fark ettim. Çoğu oyuncuda ayarlar menüsü ilk fotoğraftaki gibiyken bendeki menü ikinciye fotoya ait. Ve WASD özelliğinin hala gelmemesinin sebebinin de bu olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 2569859

Eki Görüntüle 2569861

Farkın sebebi siz istemciden yapıyorsunuz aldığınız ss oyun içerisinden. Oyun içerisinden denerseniz aynı ekranı görürsünüz. WASD olayını bilmiyorum maalesef üstteki arkadaşın dediği gibidir büyük ihtimalle.

@alonewolff, PBE sunucusu diye bir yer var ve bu PBE sunucusunu, test sunucusu olarak düşünebilirsiniz. LoL'ün ana sunucularına yeni bir özellik ya da kostüm eklenmeden önce PBE sunucularında test ediliyor. Test eden kişiler de kullanıcılar oluyor ve geri dönüşler doğrultusunda da hatalar kapatılıyor. PBE sunucusuna kayıt olma şartlarını sağlıyorsanız kayıt olabilirsiniz. Sadece yayıncılara özel değil.

Çoğu yayıncıda gördüm ama. Onlara özel mi? Bir de ne zaman gelecek bilginiz var mı?
Test sunucusuna eklendi. Daha gelmesine çok var diye biliyorum. Tüm buglar fixlenecek falan filan. Bu sayfadan test sunucusu hesabı açıp deneyebilirsiniz. 200 ms oluyor haberiniz olsun.

Eki Görüntüle 2569859

Eki Görüntüle 2569861
Ayrıca biri oyun içi SS biride clientten SS. Aradaki fark o yüzden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı