Talha27 Hectopat Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 112 Çözümler 1 19 Ekim 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi geçenlerde yeni bir telefon aldım ve Wild Rift yüklemeyi denedim oyunu yüklediğimde yükleme ekranı yüzde 0 da takılı kalıyor hiç ilerlemiyor bir çözümü var mı?
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi geçenlerde yeni bir telefon aldım ve Wild Rift yüklemeyi denedim oyunu yüklediğimde yükleme ekranı yüzde 0 da takılı kalıyor hiç ilerlemiyor bir çözümü var mı?
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #2 Uygulama bilgilerine gelip önbelleği temizleyin. Artı 0 Eksi
A Ares6 Decapat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 622 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ekim 2022 #3 Önbellek temizleyebilirsiniz, silip yeniden yükleyebilirsiniz, mobil veri ya da VPN ile deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Önbellek temizleyebilirsiniz, silip yeniden yükleyebilirsiniz, mobil veri ya da VPN ile deneyebilirsiniz.