Yasooo Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #1 Kendim için sordum. Merak ettim de. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2023
4 494528 Decapat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 832 7 Ağustos 2023 #2 Telefonda oynayan oyuncular ile bilgisayarda oynayan oyuncuların yaş kitlesi farklı. Muhtemelen Gold-Silver arasına yerleşirsin LoL'de.
Telefonda oynayan oyuncular ile bilgisayarda oynayan oyuncuların yaş kitlesi farklı. Muhtemelen Gold-Silver arasına yerleşirsin LoL'de.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 7 Ağustos 2023 #3 Silver muhtemelen. Mekanikleri hiç bilmememe rağmen zümrüt olmuştum 1 haftada.
PlatonikPrens Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 740 Çözümler 1 7 Ağustos 2023 #4 Çok farklı ikisi. Benim arkadaşım wr da elmas normal lolde bronz gümüş arası ama çok oynamıyor normal lolü oynayışı gold plat gibi daha çok.
Çok farklı ikisi. Benim arkadaşım wr da elmas normal lolde bronz gümüş arası ama çok oynamıyor normal lolü oynayışı gold plat gibi daha çok.
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.347 Çözümler 7 Yer Ankara 7 Ağustos 2023 #5 Yasooo dedi: Kendim için sordum. Merak ettim de. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok fakat silver falan olur herhalde çok bir şey beklemeyin wr zaten yeniliklerin lole getirilmeden orada test edilmek için getirilen bir oyundan ibaret.
Yasooo dedi: Kendim için sordum. Merak ettim de. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok fakat silver falan olur herhalde çok bir şey beklemeyin wr zaten yeniliklerin lole getirilmeden orada test edilmek için getirilen bir oyundan ibaret.