LoL: Wr'te nasıl rank atlanır?

xyasinn

Hectopat
Daha fazla  
İyi oynamama rağmen rank atlayamıyorum. Ya AFK geliyor ya da takımım çok kötü oynuyor. Karşı takımı besleyip duruyorlar bende taşıyamıyorum. Pre bulmayı denedim onlar da kötü oynuyor. Bir fikir verir misiniz?

Screenshot_2024-10-01-21-31-57-74_500038da5365cdd33792125a3fce7f35.jpg

IMG_20241002_212041.jpg

Dostum senin iyi oynaman bir şey ifade etmiyor. Takım genel olarak kötü geldiği için rank kasamazsın deli eder seni :) elmas 2 gibi bıraktım kasmayı oyunuda pek oynamıyorum ara ara giriyorum. 10 maç arka arkaya Win alıp MVP bitirebilen biriyimdim sonrasında 10 maç arka arkaya kaybeden svp olan biriydim ayrıca. YT video çekenlerin çoğuda bu durumdan müzdarip ama o tarafları pek göstermiyorlar genelde 2-3 kişi bir araya gelip rank kasıyorlar. Senin işi bilen arkadaşlara ihtiyacın var. 3 maç lose alırsan oyundan çık ya da farklı koridor seç sürekli aynı koridoru oynamaya çalışma :)
1. Jungle.
2. ADC ve destek.
Her koridoru hemen hemen her şampiyonla oynayabiliyorum satın almadığım 3-5 şampiyon var onları da benimsemiyorum zaten pek fazla. Bu aralar ilk çıktığında oynadığım Honor of Kings'e girdim tekrardan takılıyorum 3-5 maç orada bile kafayı yersin o derece... :D yeni plat oldum her terfi maçında neden 3 lose 1 Win alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı