LoL Xin Zhao uzun oyunda nasıl düşmeden oynanır?

Ferhat23

Hectopat
Daha fazla  
LoL de jg olarak genellikle Xin Zhao girerim başlarda çok iyi giderim gangler falan, iyi de farm yaparım lvl diff bile atıyorum ama sonra birden geriliyorum toparlayamıyorum late Game'den düşüyorum hem farm, lvl diff yiyorum düşmemek için taktik verebilir misiniz?

Early game'de olabildiğince takımını güçlendir. Tavsiyem adc veya mid laner'a oynaman. TF'lerde önce girme, engage atabilecek varsa atsın ondan sonra sen dal. Güçlü bir karakter ama ilk sen dalarsan ilk sen çıkarsın. Olabildiğince orman oyna, late gamede bile rakibin ormanını hallet.

Ben genelde metayı takip etmem. Ama Xin'e hydra alsanız daha kolay farmlarsınız. Hemde can verir.

Atacağın baskından önce kesinlikle ormanı temizle. Koridoruna setup kurmasını söyle. Koridoru üstüne alsın.

Zaten kafası çalışan adam zayıf tarafı oynar, kule altında dondurur, ormancısını bekler. Kafası çalışmayan, weak side oynamayı bilmeyen adam gider gider olur. Üst-orta koridorda zaten 2 kill verince adam çok fazla öne geçiyor hem Gold hem Xp olarak.

Çok baskın için uğraşma.

Hocam düşük eloda en büyük sıkıntı bu. Düşük elodakilerin çıkamama sebebi de bu. Erken oyunda yine bir şekilde farm gang dengesini kurabilseler de late game'de farm dengesini hiç kuramıyorlar. Birden bire farm almayı çok ertelemeye başlıyorlar.

Bu dengeyi iyi kurmanız lazım. Ben kastım sürekli gang atayım keseyim TF başlatayım mantığında oynarsanız olmaz. Farm yapmayı bırakmamanız gerekiyor. Her şey tf değil lane farm itme dengesini iyi kurun. Late gamede TF alamıyorsanız farm alıp lane itin. Hem kasıp hem kule açmış olursunuz bu sayede. Düşük elodaki kardeşlerim lig atlayamamanızın en büyük sebeplerinden biri dengeyi kuramamanız. Ne yapacağınızı bilin oyun oynarken.

Kafanızda ne yapacağınızı kurun. Rastgele hareket etmeyin. Bu TF takımımı ve beni geri düşürebilir ben gideyim en iyisi kule açayım diyin. Veya iyi bir durumdaysa o anki pozisyon TF başlatın. Her şeyi baştan savma yaparsanız late gamede düşüp zaten geride olan oyuncular farm yapıp size yetiştiğinde biz bu TF'yi nasıl kaybettik dersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı