LoL yeni itemlerde can çalma etkileri

Kyras

Kilopat
Makaleler
1
Yeni gelen itemlerle birlikte can çalma olayının çok ama çok fazla arttığını düşünüyorum. Ölümün dansı ve adını bile hatırlayamadığım bir item alındıktan sonra hem oldukça tank olup hem hasar vurup hem de aşırı bir şekilde can çalabiliyorsunuz. Emin değilim ancak Riot yeni itemlerle can çalma olayını dengeleyeceğini söylemişti. Şimdi ise daha fazla can çalma imkanı vermişler. Bu can çalmayı engellemenin bir yolu kaldı mı? Çivilidir falandır artık gerçekten işlemiyor sadece başlangıçtaki gücü biraz düşürüyor. Deneyimli oyuncular yorum yaparsa sevinirim.

Master mainler: CTRL+6 spam.

Luden gitti, oyun bitti...
Bir an önce yeni itemleri deneyimlemek istiyorum. Umarım sevebilirim/ısınabilirim, yoksa oyunu bırakacağım gibi.

Can çalmaya karşı Morellonomikon gibi eşyalar alınmalı artık. AD hero olarak pek bilmiyorum ama sanırım cellat alınıyordu.

Yeni gelen itemlerle birlikte can çalma olayının çok ama çok fazla arttığını düşünüyorum. Ölümün dansı ve adını bile hatırlayamadığım bir item alındıktan sonra hem oldukça tank olup hem hasar vurup hem de aşırı bir şekilde can çalabiliyorsunuz. Emin değilim ancak Riot yeni itemlerle can çalma olayını dengeleyeceğini söylemişti. Şimdi ise daha fazla can çalma imkanı vermişler. Bu can çalmayı engellemenin bir yolu kaldı mı? Çivilidir falandır artık gerçekten işlemiyor sadece başlangıçtaki gücü biraz düşürüyor. Deneyimli oyuncular yorum yaparsa sevinirim.
Evet ya saçma olmuş değişir inşallah.

Onu bunu geçtim, adamlar Yone Yasuo 1500K yapmışlar. Bir yone main olarak söylüyorum, o kadar çan çalıyorum ki takımsız 5v1 atıyorum. Bu ne?

Master mainler: CTRL+6 spam.

Luden gitti, oyun bitti...
Bir an önce yeni itemleri deneyimlemek istiyorum. Umarım sevebilirim/ısınabilirim, yoksa oyunu bırakacağım gibi.

Can çalmaya karşı Morellonomikon gibi eşyalar alınmalı artık. AD hero olarak pek bilmiyorum ama sanırım cellat alınıyordu.
İşte cellat, Morello tarzı eşyalar işe yaramıyor. Örneğin karşımıza gelen Riven bahsettiğim 2 itemi aldı ve her vuruşunca 200-300 can çalıyordu sanırım. Yanında da Yuumi vardı ve 2v5 atabiliyorlardı. Adcmiz bile eritemiyor ne kadar vurursa vursun can yenileyip duruyor cc uygulasak bile tanklıktan dolayı eritemiyoruz. Bir Yuumi main prem olsa anca o zaman oyundan keyif alırım gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı