LoL yeni metada Kayn ile takım taşıyın

Okan öz

Hectopat
Yer
Mannheim
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bildiğiniz gibi 2 saat önce yeni yama geldi Kayn bufflanmış. Ben de mainimle oynayayım dedim takım çöptü ama attığım gangler ve oyun bilgim sayemde takımı taşıyıp üstüne pentakill attım. Bu metada bence kesinlikle Kayn bozuk, almanızı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oransal ufak bi' artış var genel oyundaki etkisine çok bir faydası yok. Düşük eloda veya normal oyunda Kayn her şekilde gider.

Kayn bufflanacak bir şampiyon değildi. Sadece kasmadan bir tık güçsüzdü.
Not: Yaklaşık 1 senedir oynamıyorum. 1 sene öncesine göre konuştum. Geçen hafta indirip 3-5 gün oynadım ama o eğlenceyi vermedi. Herkesin tek attığı saçma sapan bir oyun oldu. Tank al tek at.

Hocam giriş modun da oynamış gibi görünüyor takım arkadaşlarınızın spellerinden belli oluyor (karşı takım bot) dereceli de Kayn o kadar kill alması zor yüksek elo da ise

Hocam giriş modun da oynamış gibi görünüyor takım arkadaşlarınızın spellerinden belli oluyor (karşı takım bot) dereceli de Kayn o kadar kill alması zor yüksek elo da ise.

Karşı takım bot değil istersen nicklerinden EU West serverından Ark at.

Blind Pick, üstüne takımındaki oyuncuların spellerinden ve rünlerinden karşı takımın da oyuna yeni başladığı anlaşılıyor. Yüksek elo da böyle oynayabileceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…