Sanki kurulumda seçim yeri vardı? Ben valorantı ssd ye kurup lolü hdd ye kuruyordum.League of Legends'ın D diskine kurulması için ''Riot Games'' klasörünün D diskinde olması gerekiyor çünkü. Eğer Riot Games klasörü C diskindeyse League of Legends da normal olarak C diskine yüklenir.Eki Görüntüle 2040181Eki Görüntüle 2040182
League of Legends'ın D diskine kurulması için "Riot Games" klasörünün D diskinde olması gerekiyor çünkü. Eğer Riot Games klasörü C diskindeyse League of Legends da normal olarak C diskine yüklenir.Eki Görüntüle 2040181Eki Görüntüle 2040182
Lolü yüklerkende seçiyorsun onu diyorum brom.Zaten Riot'un D ye yüklendiğini ama sadece LoL'ün C ye yüklendiğini söyledim.
Riot Client klasörüyle Riot Games klasörü aynı değil. Attığım görsellerde de görebileceğiniz üzere Riot Client klasörü, Riot Games klasörünün içinde bulunuyor.Zaten Riot'un D ye yüklendiğini ama sadece LoL'ün C ye yüklendiğini söyledim.
Muhtemelen sizde 2 ayrı Riot Games klasörü var. Arkadaşta D diskinde Riot Games klasörü yok gibi gözüküyor. Bir SS falan atsanız daha kolay yardımcı olurduk aslında. @BedoskiiSanki kurulumda seçim yeri vardı? Ben valorantı ssd ye kurup lolü hdd ye kuruyordum.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.