LoL yetenek kullanırken yürümüyor

meola147

Kilopat
Yetenek kullanırken yürümüyor, direkt yeteneği atıyor. Alan hasarı veren bir yetenek düşünün. Eskiden bunu haddinden uzak bir yere attığımda menzil yetmediğini oyun anlayıp karakteri yürütüyordu oraya otomatik yeteneği atıyordu ama şimdi böyle olmuyor. Menzili aşan bir yere atınca yeteneği oraya gitmek yerine maksimum menzil sınırına göre atıyor. Bunun ayarı var mıdır? Eğer sorunumu anlamadıysanız video çekebilirim.

Sorun benim için önemli çünkü 2014 yılından beri böyle oynamaya alıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığın herodan dolayı olabilir mi? Örneğin ezreal Q'su direk atar ama brand W'sunda hero yürür ve isaretledigin yere atar.

Oynadığın herodan dolayı olabilir mi? Örneğin ezreal Q'su direk atar ama brand W'sunda hero yürür ve isaretledigin yere atar.
Seraphine oynuyorum. Brand yetenekleriyle aynı mantık aslında. Morgana W atmasıyla Seraphine Q gram farkı yok aslında.

Verilen cevap doğru , bunun ayarı yok heroyla alakası var. Riotun belirlediği temeller.
Çok teşekkür ederim. Durduk yere saçma sapan Q atıyorum. Demek hero ile ilgisi varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…