M4viEkran Centipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #1 RAM 16 Ekran kartı GTX 1660 S Anakart B450M PRO-M2 MAX İşlemci RYZEN 3 3200G Herkese selam, LoL'e girmeyi denedim fakat açılmıyor internetten bayağı video izledim lakin olmadı. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2022
Herkese selam, LoL'e girmeyi denedim fakat açılmıyor internetten bayağı video izledim lakin olmadı. Ne yapabilirim?
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.057 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #2 Daha önce oynuyor muydun? Artı 0 Eksi
FlexinVL Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 371 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Eylül 2022 #3 Onar yapabilirsiniz. Clientinden Artı 0 Eksi
ProMaq Kilopat Katılım 22 Eylül 2017 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #4 Birçok sorundan dolayı karşılaşabilirsin. Antivirüs engellemesi, oyun dosyalarının bozuk olması, .Net Framework kütüphanesi sorunu gibi. Düzeltme: League of Legends Yüklenme Ekranında Takılıyor League of Legends oyuncularının başlatıcıyı çalıştırdıktan sonra karşılaştıkları yüklenme ekranında takılma sorununu bu makalede çözüme ulaştırmaya çalışacağız. www.hatauzmani.com Artı 0 Eksi
Birçok sorundan dolayı karşılaşabilirsin. Antivirüs engellemesi, oyun dosyalarının bozuk olması, .Net Framework kütüphanesi sorunu gibi. Düzeltme: League of Legends Yüklenme Ekranında Takılıyor League of Legends oyuncularının başlatıcıyı çalıştırdıktan sonra karşılaştıkları yüklenme ekranında takılma sorununu bu makalede çözüme ulaştırmaya çalışacağız. www.hatauzmani.com