LoL yükleme sayfasında kalıyor

falanlar

Decapat
Ekran Görüntüsü (112).png

Diğer hesaplara giriyor ama bu hesapta burada kalıyor.

İnternet kablonu veya bağlantını kes yeniden bağlan. Olmadıysa restart at bilgisayarına. Bu da olmamışsa sanırım hesabınız yasaklanmış. Riot Destek ile iletişime geçin onlar size ne olduğunu ayrıntılı bir şekilde anlatır.
Diğer hesaplara giriyor ama bu hesapta burada kalıyor.
Girmeye çalıştığı hesap ban yemiş. İnternet bağlantısı ile alakası yok.

Son zamanlarda bu tür konuların sayısı arttı. Yeni sistemde kalıcı uzaklaştırma böyle mi oluyor, uyarı vs. gelmiyor mu yani?
Ben de buradaki konuda gördüklerimden sonra bilgi sahibi oldum. Eskiden dediğiniz gibi giriş yapardı hesaba ve altta bilgi mesajı olurdu. Kalıcı olarak uzaklaştırıldı şeklinde. Ama sanırım yeni sistem bu. Dediğiniz gibi ben de artan konulardan sonra görmüştüm.

Ben de buradaki konuda gördüklerimden sonra bilgi sahibi oldum. Eskiden dediğiniz gibi giriş yapardı hesaba ve altta bilgi mesajı olurdu. Kalıcı olarak uzaklaştırıldı şeklinde. Ama sanırım yeni sistem bu. Dediğiniz gibi ben de artan konulardan sonra görmüştüm.

Aynı olay bende de var var mıdır bir çözümü ilk banım bu arada kaç gün sürer? Chattede aktifliğim yoktu sadece gg wp yazmıştım feedlemede yok neden yedim acaba. Hesaptada bayağı skin vardı şimdi ona üzülüyorum yan hesaptan yine oynama oynanır da emek vardı ya 140leveldim :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı