Oraya zaten her türlü girer.@LOTR Manyağı Ama giriyor yani internet sitesinde ki hesaba falan
İnternet kablonu veya bağlantını kes yeniden bağlan. Olmadıysa restart at bilgisayarına. Bu da olmamışsa sanırım hesabınız yasaklanmış. Riot Destek ile iletişime geçin onlar size ne olduğunu ayrıntılı bir şekilde anlatır.
Girmeye çalıştığı hesap ban yemiş. İnternet bağlantısı ile alakası yok.Diğer hesaplara giriyor ama bu hesapta burada kalıyor.
Son zamanlarda bu tür konuların sayısı arttı. Yeni sistemde kalıcı uzaklaştırma böyle mi oluyor, uyarı vs. gelmiyor mu yani?Ban yemişsiniz hocam.
Ben de buradaki konuda gördüklerimden sonra bilgi sahibi oldum. Eskiden dediğiniz gibi giriş yapardı hesaba ve altta bilgi mesajı olurdu. Kalıcı olarak uzaklaştırıldı şeklinde. Ama sanırım yeni sistem bu. Dediğiniz gibi ben de artan konulardan sonra görmüştüm.Son zamanlarda bu tür konuların sayısı arttı. Yeni sistemde kalıcı uzaklaştırma böyle mi oluyor, uyarı vs. gelmiyor mu yani?
Ben de buradaki konuda gördüklerimden sonra bilgi sahibi oldum. Eskiden dediğiniz gibi giriş yapardı hesaba ve altta bilgi mesajı olurdu. Kalıcı olarak uzaklaştırıldı şeklinde. Ama sanırım yeni sistem bu. Dediğiniz gibi ben de artan konulardan sonra görmüştüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.