Raons 13 Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 36 11 Şubat 2022 #1 LoL'e girerken ekteki hatayı alıyorum. Farklı hesapla deneyeyim dedim, onda oyuna giriyor ama asıl hesabımda oyuna giriş yapamıyorum. Nedeni nedir?
LoL'e girerken ekteki hatayı alıyorum. Farklı hesapla deneyeyim dedim, onda oyuna giriyor ama asıl hesabımda oyuna giriş yapamıyorum. Nedeni nedir?
LFlame Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 723 Çözümler 5 26 Mart 2022 #11 Raons 13 dedi: Mevzu ban yemeymiş meğer. Eğer ki ban yediysen böyle bir ekranla karşılaşıyormuşsun. Senin yeni hesap açtığın halde girememeni çözemedim. Anakarttan falan yemiş olabilirsin belki? Genişletmek için tıkla... İp ban veya anakart banı yemişsiniz ben size demiştim ban ile alakalı çünkü böyle başka bir sorun olamaz. Artı 0 Eksi
Raons 13 dedi: Mevzu ban yemeymiş meğer. Eğer ki ban yediysen böyle bir ekranla karşılaşıyormuşsun. Senin yeni hesap açtığın halde girememeni çözemedim. Anakarttan falan yemiş olabilirsin belki? Genişletmek için tıkla... İp ban veya anakart banı yemişsiniz ben size demiştim ban ile alakalı çünkü böyle başka bir sorun olamaz.