LOL yüksek Ping sorunu

muhammet halil

Decapat
Arkadaşlar benim masaüstü PC'm var. Onda LOL oynuyorum pingim 13. Diger masaüstü PC'mde oynadıgım zaman pingim hep yüksek ve sabit kalmıyor. Bunu neden yapıyor olabilir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki sistemde ethernet kablosu ile mi bağlı internete yoksa biri wi-fi diğeri kablo ile mi? Farklı ise normaldir ping değişimi değilse bir fikrim yok neden olduğu hakkında.

Arkadaşlar benim masaüstü PC'm var. Onda LOL oynuyorum pingim 13. Diger masaüstü PC'mde oynadıgım zaman pingim hep yüksek ve sabit kalmıyor. Bunu neden yapıyor olabilir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İkisi de ethernet kablosuyla bağlıysa modem ayarlarından Qos devrede olabilir.

Bunun birçok nedeni olabilir. Ethernet kablosunda ek veya yıpranma var mı? Yoksa Wifi kartı ile mi bağlanıyorsunuz? Driver güncel mi? Gibi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…