RobloxOyuncusu Picopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 618 Çözümler 1 21 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar LoL'de Duo arıyorum ADC ve mid mainim SUP lazım tercihen Yuumi, Lulu, Nami, Lux gibi şampiyonlar main olmalı. Lig çok önemli değil benim altın plat ve bronz hesaplarım var her ligle gireriz herhalde.
Arkadaşlar LoL'de Duo arıyorum ADC ve mid mainim SUP lazım tercihen Yuumi, Lulu, Nami, Lux gibi şampiyonlar main olmalı. Lig çok önemli değil benim altın plat ve bronz hesaplarım var her ligle gireriz herhalde.
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.812 Çözümler 9 Yer İstanbul 21 Şubat 2023 #2 EZGİ LOS POLLOS kullanıcı ismim hocam. Ekleyin, oynayalım. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2023
M ManchesterCity Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 1.083 21 Şubat 2023 #3 yigitbil1 dedi: EZGİ LOS POLLOS kullanıcı ismim hocam. Ekleyin, oynayalım. Genişletmek için tıkla... Nickiniz çıkmıyor hocam.
yigitbil1 dedi: EZGİ LOS POLLOS kullanıcı ismim hocam. Ekleyin, oynayalım. Genişletmek için tıkla... Nickiniz çıkmıyor hocam.
khlestov Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 933 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 21 Şubat 2023 #4 khlestov ekleyebilirsiniz lux oynuyorum
RobloxOyuncusu Picopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 618 Çözümler 1 21 Şubat 2023 #5 khlestov dedi: khlestov ekleyebilirsiniz lux oynuyorum Genişletmek için tıkla... Bugünlük çıkıyorum şimdi hocam başka zaman oynarız istersen
khlestov dedi: khlestov ekleyebilirsiniz lux oynuyorum Genişletmek için tıkla... Bugünlük çıkıyorum şimdi hocam başka zaman oynarız istersen
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.812 Çözümler 9 Yer İstanbul 21 Şubat 2023 #6 ManchesterCity dedi: Nickiniz çıkmıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam gece kafasıyla yanlış yazmışım. EZGI LOS POLLOS olacak doğrusu. Eğer o da çıkmazsa EZGİ LOS POLLOS'u deneyin.
ManchesterCity dedi: Nickiniz çıkmıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam gece kafasıyla yanlış yazmışım. EZGI LOS POLLOS olacak doğrusu. Eğer o da çıkmazsa EZGİ LOS POLLOS'u deneyin.
RobloxOyuncusu Picopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 618 Çözümler 1 21 Şubat 2023 #7 yigitbil1 dedi: Hocam gece kafasıyla yanlış yazmışım. EZGI LOS POLLOS olacak doğrusu. Eğer o da çıkmazsa EZGİ LOS POLLOS'u deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekledim. Hocam ne zaman müsait olursunuz? Son düzenleme: 21 Şubat 2023
yigitbil1 dedi: Hocam gece kafasıyla yanlış yazmışım. EZGI LOS POLLOS olacak doğrusu. Eğer o da çıkmazsa EZGİ LOS POLLOS'u deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekledim. Hocam ne zaman müsait olursunuz?