Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.433 Çözümler 5 25 Ağustos 2022 #1 Selam arkadaşlar, 1350 RP'ye bu iki skinden birini alacağım fakat kararsız kaldım. Işık muhafızının görünüşü güzel, zihin harekatçısının efektleri çok iyi fakat görünüşünü pek beğenmedim. Sizce hangisini almalıyım? (Pyke mainim) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Selam arkadaşlar, 1350 RP'ye bu iki skinden birini alacağım fakat kararsız kaldım. Işık muhafızının görünüşü güzel, zihin harekatçısının efektleri çok iyi fakat görünüşünü pek beğenmedim. Sizce hangisini almalıyım? (Pyke mainim) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 25 Ağustos 2022 #2 Zihin Harekâtçısı Pyke'ın her skor sonrası özel ses efekti var. Penta atınca da çalan özel bir müziği bulunuyor. Daha iyi olabilir.
Zihin Harekâtçısı Pyke'ın her skor sonrası özel ses efekti var. Penta atınca da çalan özel bir müziği bulunuyor. Daha iyi olabilir.
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #3 Zihin harekatçısının renk paketi çok iyi.
Ghost2fast Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 294 25 Ağustos 2022 #4 Bende zihin var renk paketiyle görünüşten dolayı aldım. Keli falan gözükmüyor daha iyi
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.730 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #5 Işık muhafızının efektleri daha iyi bence, zihin harekatçısı soluk kalıyor.
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.433 Çözümler 5 26 Ağustos 2022 #6 Doyle dedi: Işık muhafızının efektleri daha iyi bence, zihin harekatçısı soluk kalıyor. Genişletmek için tıkla... Ghost2fast dedi: Bende zihin var renk paketiyle görünüşten dolayı aldım. Keli falan gözükmüyor daha iyi. Genişletmek için tıkla... irsuya dedi: Zihin harekatçısının renk paketi çok iyi. Genişletmek için tıkla... Oğuzhan Necip Şahin dedi: Zihin harekâtçısı Pyke'ın her skor sonrası özel ses efekti var. Penta atınca da çalan özel bir müziği bulunuyor. Daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... KOD ADI Pyke nasıldır?
Doyle dedi: Işık muhafızının efektleri daha iyi bence, zihin harekatçısı soluk kalıyor. Genişletmek için tıkla... Ghost2fast dedi: Bende zihin var renk paketiyle görünüşten dolayı aldım. Keli falan gözükmüyor daha iyi. Genişletmek için tıkla... irsuya dedi: Zihin harekatçısının renk paketi çok iyi. Genişletmek için tıkla... Oğuzhan Necip Şahin dedi: Zihin harekâtçısı Pyke'ın her skor sonrası özel ses efekti var. Penta atınca da çalan özel bir müziği bulunuyor. Daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... KOD ADI Pyke nasıldır?
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.730 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #7 Evou dedi: KOD ADI Pyke nasıldır? Genişletmek için tıkla... Kişisel bi şey sana hitao eder bana etmez. Bence öbür pyke skinleri kadar iyi değil.
Evou dedi: KOD ADI Pyke nasıldır? Genişletmek için tıkla... Kişisel bi şey sana hitao eder bana etmez. Bence öbür pyke skinleri kadar iyi değil.
lawery Decapat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 101 Çözümler 1 26 Ağustos 2022 #8 Sabahtan akşama kadar kumların hayaleti mor chroma.
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.433 Çözümler 5 26 Ağustos 2022 #9 1650 RP'ye etkinlik kartı mı yoksa KOD ADI Pykemi sizce?
TÜPÇÜ FİKRET Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 714 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #10 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Zihin Harekâtçısı Pyke'ın her skor sonrası özel ses efekti var. Penta atınca da çalan özel bir müziği bulunuyor. Daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... O sizin dediğiniz kül şövalyesi pyke'ta oluyordu sanırsam.
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Zihin Harekâtçısı Pyke'ın her skor sonrası özel ses efekti var. Penta atınca da çalan özel bir müziği bulunuyor. Daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... O sizin dediğiniz kül şövalyesi pyke'ta oluyordu sanırsam.