Son zamanlarda açılan Valorant ve LoL konularında 0xc000007b hatasına dair bir sorun tespit edilemiyordu. Bir konuda bu hata Riot istemcisini ve oyunun kendisini kaldırıp tekrar kurduktan sonra çözülmüştü. Deneyebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar, bugün Windows 11 Pro işletim sistemime güncelleme geldiğini fark ettim ve güncelledim güncelledikten sonra 0xc000007b hatası ile karşılaştım bu hatanın çözümünü bulan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim YouTube üzerinde araştırdığımda birkaç video çıkıyor ama verdikleri .dll...
Son zamanlarda açılan Valorant ve LoL konularında 0xc000007b hatasına dair bir sorun tespit edilemiyordu. Bir konuda bu hata Riot istemcisini ve oyunun kendisini kaldırıp tekrar kurduktan sonra çözülmüştü. Deneyebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar, bugün Windows 11 Pro işletim sistemime güncelleme geldiğini fark ettim ve güncelledim güncelledikten sonra 0xc000007b hatası ile karşılaştım bu hatanın çözümünü bulan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim YouTube üzerinde araştırdığımda birkaç video çıkıyor ama verdikleri .dll...
Geçen hafta Valorant'ı denemek için indirdim ama sonra sıkıldım ve silmek istedim. Denetim Masası program kaldır kısmından Valorant'ı kaldırdım ama Riot İstemcisi (Riot Client) silinmedi. Klasörün içinde de uninstall dosyası yok. Bilgisayar konusunda uzman olmasam da doğrudan klasörü silerek...
Valorant Epic Games'e gelmiş, ben de indirip oynamak istedim fakat indirirken sürekli indirme hızı 1kb/s' ye düşüp durdu. Vazgeçip silmek istedim. Valorant silindi fakat Riot Client inatla silinmiyor. Dosyalarına bakıyorum uninstall Exe'si de yok.
www.technopat.net
Sildikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve gereken programları tekrar kurup deneyin.