UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 6 Şubat 2022 #21 Yap bir cosplay!
Chomusuke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 6 6 Şubat 2022 #22 A.Aktan dedi: Beni ekleyin fazladan 150 rp'm var atabiliyorsam atayım size. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, lütfen siz kullanın. Bildiğim kadarıyla hesaptan rp aktarımı yok zaten. UserHakan dedi: Eki Görüntüle 1297228 Yap bir cosplay! Genişletmek için tıkla... Yasuo tarafından reddedilince güvenim kırıldı, yoksa yapardım. Galiba kalbim temizmiş... Az önce bana özel mağazadan çıktı 550 RP'ye alabildim. Rüya gibi cidden... Son düzenleme: 10 Şubat 2022
A.Aktan dedi: Beni ekleyin fazladan 150 rp'm var atabiliyorsam atayım size. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, lütfen siz kullanın. Bildiğim kadarıyla hesaptan rp aktarımı yok zaten. UserHakan dedi: Eki Görüntüle 1297228 Yap bir cosplay! Genişletmek için tıkla... Yasuo tarafından reddedilince güvenim kırıldı, yoksa yapardım. Galiba kalbim temizmiş... Az önce bana özel mağazadan çıktı 550 RP'ye alabildim. Rüya gibi cidden...
ozcifci.yusuf21 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 71 2 Ağustos 2022 #23 emircanunlts dedi: Önce ticket atın, "100 RP'ye ihtiyacım var rica etsem karşılayabilir misiniz en sevdiğim skini alacağım." yazın. Onlar sizden fotoğraf isterse atın. Genişletmek için tıkla... Ticket nasıl atılıyor sadece rapor etme var başka yok
emircanunlts dedi: Önce ticket atın, "100 RP'ye ihtiyacım var rica etsem karşılayabilir misiniz en sevdiğim skini alacağım." yazın. Onlar sizden fotoğraf isterse atın. Genişletmek için tıkla... Ticket nasıl atılıyor sadece rapor etme var başka yok
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 2 Ağustos 2022 #24 ozcifci.yusuf21 dedi: Ticket nasıl atılıyor sadece rapor etme var başka yok Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı ve şifreniz ile aşağıdaki linke giriş yapın ardından yönergeleri takip edin. Bir talep gönder – League of Legends Oyuncu Destek support-leagueoflegends.riotgames.com
ozcifci.yusuf21 dedi: Ticket nasıl atılıyor sadece rapor etme var başka yok Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı ve şifreniz ile aşağıdaki linke giriş yapın ardından yönergeleri takip edin. Bir talep gönder – League of Legends Oyuncu Destek support-leagueoflegends.riotgames.com
SirDeacon Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #25 beyler bende yaptım
Kral Ragnar Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 394 24 Eylül 2023 #26 SirDeacon dedi: Bende yaptım Eki Görüntüle 1955357 Genişletmek için tıkla... Bu gözler neler gördü böyle vay be.
SirDeacon dedi: Bende yaptım Eki Görüntüle 1955357 Genişletmek için tıkla... Bu gözler neler gördü böyle vay be.
SirDeacon Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #27 Kral Ragnar dedi: Bu gözler neler gördü böyle vay be. Genişletmek için tıkla... jıowjgıwe verdiler birde teşekkür ettiler bro
Kral Ragnar dedi: Bu gözler neler gördü böyle vay be. Genişletmek için tıkla... jıowjgıwe verdiler birde teşekkür ettiler bro