LoL'de 1050 RP ile ne yapılabilir?

Prime üyesiyseniz kapsül alıp TFT kartı alabilirsiniz. Kartı bitirmeye çalışmak eğlendiriyor.

600 RP daha koy diğer etkinlikte etkinlik kartı al ve etkinlik süresince oyunu sürekli oyna.2000-3000 sembol kasıp 10 -15 küre açarak çok fazla kostüm elde edebilirsin.

Prime üyesiyseniz kapsül alıp TFT kartı alabilirsiniz. Kartı bitirmeye çalışmak eğlendiriyor.
Hocam oyunu oynamıyorum direk. İleride bir gün başlama ihtimalim var ama ne zaman bende bilmiyorum. Şuan direk sonuç verecek bir şey yapmam gerekiyor ? Ne yaparsam daha çok kostüm alırım vs bilmiyorum. Bende sormak istedim buradan.

Arkadaşlar oyundan pek anlamam. Oyuna bir girdim 1050 RP var. Nasıl geldi bilmiyorum. En iyi şekilde nasıl değerlendirebilirim?

Sana özel mağazadan 2 tane skin alabilirsin. Ya da oynadığın laneye göre paket var. Orta koridor paketi mesela onu da alabilirsin.

Dostum bence rpyi bekletebilirsin ilerde sana özel mağazaya indirimli kostümler geliyor onları alırsın veya gidip 4 tane kapsül alabilirsin zevkli olur ama kötü bir kostüm de çıkabilir.

Oyunu sürekli oynamadan direkt kostüm elde edemezsin. Alırsın da 1 tane alırsın gereksiz. Dursun oynayacağın zaman kart alırsın.

Eğer oyunu oynayacaksan şimdi kartı al etkinliği kas sonra oynayacaksan RP'yi sakla ama şimdi kullanacağım diyorsan kasa aç bak keyfine.

Oyunu sürekli oynamadan direkt kostüm elde edemezsin. Alırsın da 1 tane alırsın gereksiz. Dursun oynayacağın zaman kart alırsın.
Dostum bence rpyi bekletebilirsin ilerde sana özel mağazaya indirimli kostümler geliyor onları alırsın veya gidip 4 tane kapsül alabilirsin zevkli olur ama kötü bir kostüm de çıkabilir.
Mantıklı hocam, en iyisi öyle yapayım.

Oyunu oynamıyorsan harcama hocam başlayınca harcarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…