LoL'de 15.6 inç yeterli mi yoksa 24 inç monitör alınmalı mı?

Fonksiyonlar

Hectopat
Makaleler
1
Sadece LoL oynuyorum. Yazın Challenger'a kasacağım. Şu anda laptopun 15.6 inçlik monitöründen oynuyorum. 24 inçlik bir monitör alsam avantajıma olur mu? Küçük monitörde daha az göz hareketiyle daha rahat mı oluyor acaba yoksa büyük monitörde oynamak mı daha rahat?

Yeterli 15.6 inc monitörle çok üst düzey yerlere çıkan arkadaslarım var.

24 inç monitör çok çok daha iyi olur. Haritada bayağı yeri görürsün.

24 inç monitör çok çok daha iyi olur. Haritada bayağı yeri görürsün.

Hocam LoL oyununda zaten monitör büyük olunca haritayı gorme diye bir şey yok en büyük monitör olsun yine haritada oyun karanlık gösteriyor.

Hocam LoL oyununda zaten monitör büyük olunca haritayı gorme diye bir şey yok en büyük monitör olsun yine haritada oyun karanlık gösteriyor.

Karanlık gözüküyor fakat totem varsa direkt görebiliyosun. Laptop ekranı ile 22inç üstü monitörlerde LoL çok fark ediyor. Ekran biraz daha uzaklaşıyor can barı küçülüyor vb. 24 inç monitör alıp laptopun ekranını da yan ekran olarak kullanabilir.

Haritaya bakan adama fark etmez hocam

evet böyle yapıp çok pahalı olmayan bir monitör almayı düşünüyorum. Gözüme Samsung Odyssyse serisini kestirdim.

Haritaya bakan adama fark etmez hocam

Fightteyken mape bakamaz.

Evet böyle yapıp çok pahalı olmayan bir monitör almayı düşünüyorum. Gözüme Samsung odyssyse serisini kestirdim.

ASUS TUF'ta düşünebilirsiniz 165hzliklerden.

Ben 4 sene laptop ekranı ile LoL oynadım. 22.5 inç monitöre geçince dedim dünya varmış bee. Tabii o zamanlar sarıyordu şu an LoL'ün gram tadı yok 6-7 sene önce başladım o zamanlar güzeldi.

En azından 24" monitör almalısın. Benim kendi laptopum 15.6" ve evde 27",24" var sırf merakımdan her birinde oyuna girdim açık ara 15.6 ve 24 arasında fark var eğer Challenger kasacağım diye iddianız varsa bence almalısınız.

15.6 gündelik kullanımda bile yorar bence hocam önerim 24 inç kafa ağrıtmaz ideal boyut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…