VbenZ Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Yer LosSantos Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #1 Arkadaşım bana kostüm hediye edecek, kostümü almam için 15 level olmam gerekiyor. Game Pass'den gelen XP takviyesi aktif ve 8'inci leveldeyim. 15 levele çıkmam için kaç maç oynamam gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2024
Arkadaşım bana kostüm hediye edecek, kostümü almam için 15 level olmam gerekiyor. Game Pass'den gelen XP takviyesi aktif ve 8'inci leveldeyim. 15 levele çıkmam için kaç maç oynamam gerekir?
Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #2 belirli bir maç sayısı yok nasıl oynadığınıza göre değişir. Çok uzun sürmez.
VbenZ Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Yer LosSantos Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #3 Rassit dedi: belirli bir maç sayısı yok nasıl oynadığınıza göre değişir. Çok uzun sürmez. Genişletmek için tıkla... Yarına kadar olabilir miyim?
Rassit dedi: belirli bir maç sayısı yok nasıl oynadığınıza göre değişir. Çok uzun sürmez. Genişletmek için tıkla... Yarına kadar olabilir miyim?
Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #4 VbenZ dedi: Yarına kadar olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam kaç maçta olunduğunu tam hatırlamıyorum ama en kötü birkaç gün sürer.
VbenZ dedi: Yarına kadar olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam kaç maçta olunduğunu tam hatırlamıyorum ama en kötü birkaç gün sürer.
VbenZ Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Yer LosSantos Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #5 XP takviyesi ile yarına kadar kasabilir miyim?