Kazim_Eymen Centipat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #1 LoL'de yeniyim 25.level oldugumda zou çerceve verdi sonra çercevelerden yanlislikla piltover seviye 1 çerceveyi sectim, gitti. Ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2022
LoL'de yeniyim 25.level oldugumda zou çerceve verdi sonra çercevelerden yanlislikla piltover seviye 1 çerceveyi sectim, gitti. Ne yapacağım?
RETGEX Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 481 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #2 Oyuna girdikten sonra sağ üstteki profiline tıklaya orada simgeler var oradan değiştirebilirsin. Artı 0 Eksi
heartagram Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 472 1 Temmuz 2022 #3 Ne işe yarıyor ki çerçeve Artı 0 Eksi
KS KS Kazim_Eymen Centipat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #4 RETGEX dedi: Oyuna girdikten sonra sağ üstteki profiline tıklaya orada simgeler var oradan değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Olmuyo iste yok orda RETGEX dedi: Oyuna girdikten sonra sağ üstteki profiline tıklaya orada simgeler var oradan değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben 25 level lldugum macta oyun bittiginde alt f4 cekmistim acaba ondanmi Artı 0 Eksi
RETGEX dedi: Oyuna girdikten sonra sağ üstteki profiline tıklaya orada simgeler var oradan değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Olmuyo iste yok orda RETGEX dedi: Oyuna girdikten sonra sağ üstteki profiline tıklaya orada simgeler var oradan değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben 25 level lldugum macta oyun bittiginde alt f4 cekmistim acaba ondanmi
Grythor Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #5 İstemcideyken sağ üstten simgesine tıklayın ve çerçeveler bölümünden istediğiniz çerçeveye bir kere sol tıklayın. Eğer lobideyseniz başka bir sayfaya gidip tekrar lobiye döndüğünüzde güncellenir. Artı 0 Eksi
İstemcideyken sağ üstten simgesine tıklayın ve çerçeveler bölümünden istediğiniz çerçeveye bir kere sol tıklayın. Eğer lobideyseniz başka bir sayfaya gidip tekrar lobiye döndüğünüzde güncellenir.