LoL'de 30-60 FPS ile iyi oynanır mı?

onepunchoneko

Picopat
Daha fazla  
Herkese selam, orta düzey laptop bilgisayarım var, 1 yıl önce LoL'de 30-40-60 arası oynuyordum, sizce şu an geri dönsem yüksek ranklara cıkabilir miyim bu FPS'lerle?

Herkese selam, orta düzey laptop bilgisayarım var, 1 yıl önce LoL'de 30-40-60 arası oynuyordum, sizce şu an geri dönsem yüksek ranklara cıkabilir miyim bu FPS'lerle?

En son ne zaman LoL oynadın 1 yıl önce ise o aldığın FPS değerlerini şu an alamazsın. Btw ben 60-70 FPS ile dia olmuştum oynanır normalde.

İlla 30-40 ile yapan vardır ama sabit 60 üstü alırsan tabiki çıkarsın

Su an o kadar bile fps alamayabilirsin. Yuksekten kastin gercekten yuksekse sanmiyorum maalesef. Yerinde olsam uzak dururdum hazir 1 yil oynamamisken.

Güncelleme farklarından dolayı aynı FPS'i alamazsın gibime geliyor, bir de S15 gelecek daha beter olur o FPS'in.
Çözünürlüğü falan düşür her şeyi dene 60 sabit ise dereceli oynanır bence. Bir de pingin 20ms altındaysa yine idare eder. Bu değerlere ulaşamıyorsan boş ver gitsin, sıkıntı yaratır.

Kişiye bağlı olarak değişir, 50 fps grandmaster olanda var 240fps demir 4 olanda var.

Su an o kadar bile fps alamayabilirsin. Yuksekten kastin gercekten yuksekse sanmiyorum maalesef. Yerinde olsam uzak dururdum hazir 1 yil oynamamisken.
haci zaten yüksek derken challenger falan demiyorum zaten yakında yeni bilgisayara gecicem o zaman kadar en azından oynayışımı falan geliştirsem bide belki biraz rank kassam diye düşünüyorum şuan indirmeye basladım tavsiyeler icin tesekkuler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…