Herkese selam, orta düzey laptop bilgisayarım var, 1 yıl önce LoL'de 30-40-60 arası oynuyordum, sizce şu an geri dönsem yüksek ranklara cıkabilir miyim bu FPS'lerle?
Herkese selam, orta düzey laptop bilgisayarım var, 1 yıl önce LoL'de 30-40-60 arası oynuyordum, sizce şu an geri dönsem yüksek ranklara cıkabilir miyim bu FPS'lerle?
Güncelleme farklarından dolayı aynı FPS'i alamazsın gibime geliyor, bir de S15 gelecek daha beter olur o FPS'in.
Çözünürlüğü falan düşür her şeyi dene 60 sabit ise dereceli oynanır bence. Bir de pingin 20ms altındaysa yine idare eder. Bu değerlere ulaşamıyorsan boş ver gitsin, sıkıntı yaratır.
haci zaten yüksek derken challenger falan demiyorum zaten yakında yeni bilgisayara gecicem o zaman kadar en azından oynayışımı falan geliştirsem bide belki biraz rank kassam diye düşünüyorum şuan indirmeye basladım tavsiyeler icin tesekkuler