LoL'de 4/26/7 gittim ban yer miyim?

TGR0614

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12GB - İ5-12400F - 16GB RAM
LoL'deyken sıralı maçta karakter denediğim için 4/26/7 gittim, 2 3 kule ve inhi aldım, elimden geleni yaptım ve takıma asla sövmedim, sizce ban ve uzaklaştırma alır mıyım? (sıralı maç)

Son düzenleyen: Moderatör:
LoL'deyken sıralı maçta karakter denediğim için 4/26/7 gittim, 2 3 kule ve inhi aldım, elimden geleni yaptım ve takıma asla sövmedim, sizce ban ve uzaklaştırma alır mıyım? (sıralı maç)

Rahat olun. Feedleseniz dahi çok zor ban yemeniz LoL'de. Rapor sistemi zaten bozuk

Dostum karakter deniyorsun tamam da 26 kere nasıl ölmeyi başardın. Normalde bilerek ölmüyorsan ban yemezsin de 26 kere de öldüysen yeme ihtimalin var.

Dostum karakter deniyorsun tamam da 26 kere nasıl ölmeyi başardın. Normalde bilerek ölmüyorsan ban yemezsin de 26 kere de öldüysen yeme ihtimalin var.

Maç uzunsa bal gibi ölünüyor hocam. Zaten arkadaş 2/10'lardan sonra salmıştır maç içerisinde. Sabah ilk maçta 20/2 gidip diğer maç 2/20 gitme olayları çok var LoL'de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…