trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.325 Çözümler 6 Yer Ankara 5 Ağustos 2023 #21 Arieva dedi: Alsın ilk sahibide sonra geri alsın. Genişletmek için tıkla... Yabancı sitelerde uzun süredir alım yapıyorum tr de yaşadığım problemlerin hiçbiriyle karşılaşmadım.
Arieva dedi: Alsın ilk sahibide sonra geri alsın. Genişletmek için tıkla... Yabancı sitelerde uzun süredir alım yapıyorum tr de yaşadığım problemlerin hiçbiriyle karşılaşmadım.
Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.444 Çözümler 2 5 Ağustos 2023 #22 trurebellion dedi: Yabancı sitelerde uzun süredir alım yapıyorum tr de yaşadığım problemlerin hiçbiriyle karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Ben yabancı siteleri bilmiyorum hocam ama tr durum böyle. Bu geri alınmayı bilmediğim zamanlarda hesap aldım malum herif 10 dk sonra geri aldı destek bakmadı bile.
trurebellion dedi: Yabancı sitelerde uzun süredir alım yapıyorum tr de yaşadığım problemlerin hiçbiriyle karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Ben yabancı siteleri bilmiyorum hocam ama tr durum böyle. Bu geri alınmayı bilmediğim zamanlarda hesap aldım malum herif 10 dk sonra geri aldı destek bakmadı bile.