LOL'de 80 Ping Almak

unluomer

Hectopat
Daha fazla  
Hız testi yaptığımda 24 ms ping, 7.0 Mbps download 0.7 Mbps'de upload alıyorum. LOL'de ise yaklaşık 80 ping alıyorum sizce bu hıza göre bu ping normal mi yoksa buna başka bir şey mi sebep oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ping değeri birkaç şeye bağlıdır :
1.Server'e olan uzaklığınız
2.İnternet hızınız
3.Yoğunluk oranı
4.İnternet bağlantısının Ethernet ile mi yoksa Wifi ile mi yapıldığı (Wifi ile yapıldıysa modeme olan uzaklığı)

Ethernet kullanıyorum herhalde fiber olmadığı için böyle çünkü ADSL kullanıyoruz.
Ben de ADSL kullanıyorum, 80 ping normal değil. İnternet sağlayıcınıza başvurun, oyun esnasında başkalarının bağlanmadığından emin olun.

Konu eski ama diyeyim, 80 ping fazla değil LoL gibi bir oyunda ping 130 150'nin üstüne çıkınca sorun olabiliyor. 225 sabit pingle EU da oyun taşınabiliyor merak etme yani 20 pingli birisinden çok farkın yok.
(225 kötü bir ping evet ama abartılacak kadar değil. Köyde mobil veri kullanmadığına şükret :D)

O sorunu mobil veri paylaşarak çözüyorum artık. Ayrıca kordiroda tek başıma iken o pingleri alıyorum birini görünce ani bir artış oluyor. Ayrıca sabit olmaması da kötü yine 100 ping sabit olsa oynanır belki

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı