Meraktan soruyorum 1 Win başına kaç şampiyonluk puanı geliyor?
Vallahi, bana yeni oynadığım çarlarda 1.2K-1k arası geliyor(fresh acc olduğundan neredeyse tüm çarların ustalığı düşük zaten). Neden bilmiyorum belki ilerledikçe düşüyordur. 1kdan hesaplarsak, 800 maç gerekir. Bir şampiyonu 800 maç oynamakta kolay değil. Ben CT pick aldığımdan çoğu çarı oynuyorum. O yüzden, kolay olmuyor ustalık kasmak. OTP olmak lazım.
Değişiyor ancak 1000 gelse 800 maç yapar en az 1000 oyun de sen ona.Meraktan soruyorum 1 Win başına kaç şampiyonluk puanı geliyor?
Hocam ben wr de 800 civarı oynamıştım Yasuo ile LoL'de de rahat 800Win alırım.
Wr ile LoL apayrı iki oyun. Ne eşleştirmesi, ne metası hiç benzer değil. 800Win almak LoL'de aşırı zor(600-700 saate denk geliyor ortalama) bir şey. Bir de bunu artarda yaptığınızı varsayarsak. Wrde hiç düşünmeden oynayarak diamond olmuştum ilk çıktığında, şu an oynamıyorum tabii. Neyse, Yasuo tamamen meta dışı bir karakter, şu an çoğu karakterden tokat yiyor. 800 maç boyunca Yasuo'yu gerçekten oynadığınızı düşünürsek, normal bir oyuncunun en az Gold-plat olması gerekiyor 50-100. maç civarında. Gold 1'den sonra metalar devreye girmeye yavaş yavaş başlıyor ve OTP sayısı azalıyor. Sürekli CT pick atacaklar karşınıza. Ve muhtemelen takım kötüydü bahanesiyle Elohell'e düşeceksiniz. Size tavsiyem, hiç LoL oynamadıysanız(PC) daha basit ve metada yeri olan çarlar oynamanız. OTP olmak LoL'de düşündüğünüz kadar kolay değil. Fark ettiniz mi bilmiyorum ancak TR'de çoğunlukla OTP oyuncular Gold eloda bulunuyor.
Not: Yetenekliyseniz 800 Win'de dia veya Master olmama ihtimaliniz yok. İlk 5 maçtan sonra muhtemelen Silver 1'e yerleşirsiniz bu yüzden normalde 15 maçta Gold'dan çıkarsınız ya da çıkmaya yaklaşırsınız. Ben biraz daha uçuk rakamlar verdim bilerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.