LoL'de 8400 RP ile ne alınmalı?

thebugrraa

Picopat
Daha fazla  
LoL'de 8400 RP'm var bedavaya geldi sevdiğim bir abimden. Hesabım 60 seviye adamakıllı bir şey yok. 1820 RP'ye kardeşime Irelia kostümü hediye edeceğim. Onun dışında kalan RP'lerle nasıl en iyi harcama yapabilirim. Sevdiğim karakterlerin kostümlerini toplamak mı mantıklı yoksa Pass alıp Pass'i bitirmek mi mantıklı veya gacha yapmak mı mantıklı?

Bir de kişiye özel mağaza kaç ayda bir geliyor? En son geldiğinde RP yoktu. Ama oynadığım karakterlerin kostümleri indirimli şekilde gelmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığın karekterin skinini al.

Hangi karakteri en çok oynuyorsan onlara kostüm al.

Sana özel mağaza kısmını bekle ne zaman geliyor bilmiyorum ama onu bekle en çok sevdiğin şampiyonu oynamaya devam et o kısımda o şampiyon için indirimli kostüm verir.

Tamam ama oynamadığı karakterlerin kostümlerine sahip olmasının bir anlamı yok ki ?

Ben olsam kostüm almazdım güzel bir kostüm 1820 RP bilet alırsak en basitinden 7-8 tane güzel kostüm çıkarma şansı oluyor.
Hocam pass mantıklı duruyor da bu passteki kostümleri pek beğenmedim. Oynadığım heroların kostümü yok. Özel mağazayı bekleyeceğim gibi. Ya da düşük rpli sevdiğim köstümleri alıp+ pass yapacağım.

Merhaba, şimdiki pass'i almanızı tavsiye etmem, verilen kostümlerin sadece splash art'ları güzel. Onun haricinde verdiği diğer ödüllerin de worth olduğunu düşünmüyorum. Eğer bu sistem değil de daha önceki sistemde olduğu gibi etkinlikler gelirse işte o zaman alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…