LoL'de AFK sayısı artık çok fazla

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Selamunaleyküm arkadaşlar. LoL'e 2020'de başlamıştım ve 2022 gibi bırakmıştım. Şimdi tekrar başladım ve 1 yıldır genel olarak fark ettim ki artık inanılmaz fazla AFK kalıyorlar ve artık hemen takım farkı oldu mu teslim oluyorlar artık. Eskiden maçlar rahatlıkla 30-40 dk sürerken artık son 20 maçımdan sadece 2'si 30 dk ve üstünde olmuş. Ayrıca artık 5 maçımdan 3'ünde de AFK kalıyorlar bu da oyun zevkimizin içinden geçiyor. Siz bu durumu yaşıyor musunuz? Sadece bende mi oluyor merak ettim açıkçası.

Kaybeden tarafta olduğu için zevk almayıp teslim olması gayet doğal. Rankı önemsemeyip arada sırada birkaç maç atan biri için kaybedeceği lp önemli değil.
Hayatsız gibi rank kasanlar için kaybedeceği bir maça 10-15dk daha harcamak yerine bir sonraki maça geçmek daha iyi bir rank kasma yöntemi.

Şahsen çok nadir teslim oluyorum ama oyunun şu anki durumu düşünülecek olursa teslim olmak mantıklı bir hareket.

Kaybeden tarafta olduğu için zevk almayıp teslim olması gayet doğal. Rankı önemsemeyip arada sırada birkaç maç atan biri için kaybedeceği LP önemli değil.
Hayatsız gibi rank kasanlar için kaybedeceği bir maça 10-15dk daha harcamak yerine bir sonraki maça geçmek daha iyi bir rank kasma yöntemi.

Şahsen çok nadir teslim oluyorum ama oyunun şu anki durumu düşünülecek olursa teslim olmak mantıklı bir hareket.

Hocam benim burada şikayet ettiğim konu iyi oynadığın maçın keyfini çıkaramıyorsun. Ben asla tryhard bir oyuncu olmadım ve hep keyfine oynamaya baktım. Ranked da çok az giren genellikle sıralı ya da kapalı seçim giriyorum. Sıralıda neyse fakat kapalı seçimde 2-3 AFK kalan kişiyi görüyorum. Tabii ki de bizim de işimiz çıkınca oyundan çıkıyoruz fakat 0-2 0-3 gidince hemen oyundan çıkmalarından gına geldi artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı