Bütçem tamamen cevabınız bağlı hocam sadece lol oynayacağım yayın açmayı düşünüyorum günlük işler için kullanacağım onun dışında laptop bakıyorum.Dostum bütçe ve diğer parçaları söylemen lazım ki en iyisi önerilebilsin.
Bir bütçe belirtin ki biz de ona göre öneri yapalım, biz size 100.000 TL'lik sistemde önerebiliriz 10.000 TL'lik sistemde.Bütçem tamamen cevabınız bağlı hocam sadece lol oynayacağım yayın açmayı düşünüyorum günlük işler için kullanacağım onun dışında laptop bakıyorum.
Hocam parayı boşa harcamak istemiyorum dediğim gibi rahatça açabileceğim minimum paraya arıyorum. Size 15k diyeyim ben ama 10kya da olabiliyorsa neden 15k lık aliyim vesselam.Bir bütçe belirtin ki biz de ona göre öneri yapalım, biz size 100.000 TL'lik sistemde önerebiliriz 10.000 TL'lik sistemde.
Yeni konu açın o aman. "10K sistem önerisi" diye.Hocam parayı boşa harcamak istemiyorum dediğim gibi rahatça açabileceğim minimum paraya arıyorum. Size 15k diyeyim ben ama 10kya da olabiliyorsa neden 15k lık aliyim vesselam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.