LOL'de ani FPS düşmesi ve mouse takılması

Tugay Coşkun

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5600X | Anakart: Gigabyte B550 GAMING X | Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3070 8GB | Ram: Corsair Vengeance RGB PRO 16GB 3600 MHz CL18 | SSD: SAMSUNG 990 PRO 2TB M.2 SSD ve SAMSUNG 980 1TB M.2 SSD | Monitör1: MSI OPTIX G321CQP 31.5" 165Hz 1ms WQHD Freesync Premium 1000R Curved 2560X1440
Merhabalar.
LOL'de oynayanlar bilir, koridorda 2V2 savaşlarda bile ekran 60 FPS'e kitliyken bir anda 57-58 FPS oluyor ve anlık çok sinir bozucu bir şekilde mouse takılıyor. İstediğim yöne götüremiyorum. Bbiliyorsunuzki saniyelik refleksler lazım. Fakat yapamıyorum. Bunun nedeni ne olabilir? Dün işlemcinin macununu temizledim, tekrar sürdüm. Fakat sorun devam ediyor. Benim düşüncem harddisk kaynaklı olabilir. Fakat yine de bilen birileri çıkar ümidiyle buraya yazmak istedim. Şimdilik başka neyi yazmam gerektiğini bilmiyorum, ilgilenen olursa hemen dönüş yapabilirim.

Bilgisayarın özellikleri:
G3260 işlemci
12 GB DDR3 RAM
750 Ti MSI Twin Frozr (2 GB)
1 TB harddisk (7200 RPM)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaynak kullanımınına bakın.

Eğer yetersiz gelirse MSI afer burner uygulamasını indirin ve ekran kartının durumuna bakın. (genelde driver sorunu oldugundan oluyor)

Kaynak kullanımınına bakın.

Eğer yetersiz gelirse MSI afer burner uygulamasını indirin ve ekran kartının durumuna bakın. (genelde driver sorunu oldugundan oluyor)
Baktım fakat pek anlamadım açıkçası tamam değerler var ama neyin nasıl olması gerektiğini bilmiyorum.
CPU kullanımı %100 olduğu zaman o takılmalar oluyor bunun için ne yapacağımı bilmiyorum. Bilen varsa lütfen bir yönlendirme yapabilir mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı