LoL'de arada sırada ping çıkıyor

453476

Megapat
Makaleler
1
Kolay gelsin.

LoL oynarken arada sırada ping aşırı derecede yükseliyor ve 5-6 saniye kadar düşmüyor. Bu da tam team fight sırasında gelince çileden çıkıyorum. Bu sizde de oluyor mu yoksa ISS kaynaklı mıdır?

Download hızı: 50 Mbps

Download hızı: 50 Mbps
Altyapı türünden kastınız nedir?
50 Mbps olduğuna göre muhtemelen VDSL. ISS'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Valorant oynarken bende de paket kaybı oluyor. Tam fight'a gireceğim esnada ping değerim 750-1k arası oluyor.

50 Mbps olduğuna göre muhtemelen VDSL. ISS'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Valorant oynarken bende de paket kaybı oluyor. Tam fight'a gireceğim esnada ping değerim 750-1k arası oluyor.
Hocam TT'yi aradım, bir bana küfür etmedikleri kaldı. Oyunun destek ekibiyle görüştüğümü ve onlar bir sorun olmadığını ayrıca bütün oyunlarda sorun olduğunu söyledim, kutuda falan sorun vardır diyorlar.

Hocam TT'yi aradım, bir bana küfür etmedikleri kaldı. Oyunun destek ekibiyle görüştüğümü ve onlar bir sorun olmadığını ayrıca bütün oyunlarda sorun olduğunu söyledim, kutuda falan sorun vardır diyorlar.
TT çalışanları çok bilgisiz. Paket kaybından bahsettiğimde "Modemin yerinde sorun vardır." diye cevap veren temsilci bile gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı