XSamet06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 1.091 Çözümler 9 Yer Skellige 11 Eylül 2020 #1 Daha demin çok sinirlendim, Riot'a bile sövdüm. Valorant hesabım da banlanır mı?
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 11 Eylül 2020 #2 Hayır, banlanmaz. Ben sövülmeyecek birçok şeye sövdüm. LoL'de yedim, Valorant'da yemedim.
bastila Hectopat Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 723 Makaleler 1 Çözümler 7 11 Eylül 2020 #3 Hayır banlanmaz. Sonuçta LOL'de perma ban alsanız bile üyeliğe giriş yapabiliyorsunuz size orda gösteriyor ne olduğunu. Valorant'ta küfürden ban yediğinizde nasıl sadece onu etkiliyorsa LOL'de de aynı şey geçerli.
Hayır banlanmaz. Sonuçta LOL'de perma ban alsanız bile üyeliğe giriş yapabiliyorsunuz size orda gösteriyor ne olduğunu. Valorant'ta küfürden ban yediğinizde nasıl sadece onu etkiliyorsa LOL'de de aynı şey geçerli.
emree90 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 5 Yer On the PC 11 Eylül 2020 #4 XSamet06 dedi: Daha demin çok sinirlendim, Riot'a bile sövdüm. Valorant hesabım da banlanır mı? Genişletmek için tıkla... Seradotwav dedi: Hayır, banlanmaz. Ben sövülmeyecek birçok şeye sövdüm. LoL'de yedim, Valorant'da yemedim. Genişletmek için tıkla... Onu sormuyor, diyor ki oldu da LoL'de küfürden ban yedim Valorant hesabıma bir şey olur mu diye soruyor, evet olur diye düşünüyorum.
XSamet06 dedi: Daha demin çok sinirlendim, Riot'a bile sövdüm. Valorant hesabım da banlanır mı? Genişletmek için tıkla... Seradotwav dedi: Hayır, banlanmaz. Ben sövülmeyecek birçok şeye sövdüm. LoL'de yedim, Valorant'da yemedim. Genişletmek için tıkla... Onu sormuyor, diyor ki oldu da LoL'de küfürden ban yedim Valorant hesabıma bir şey olur mu diye soruyor, evet olur diye düşünüyorum.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 11 Eylül 2020 #5 emree90 dedi: Onu sormuyor, diyor ki oldu da LoL'de küfürden ban yedim Valorant hesabıma bir şey olur mu diye soruyor, evet olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ee, tamam. Ben de cevabını verdim.
emree90 dedi: Onu sormuyor, diyor ki oldu da LoL'de küfürden ban yedim Valorant hesabıma bir şey olur mu diye soruyor, evet olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ee, tamam. Ben de cevabını verdim.
XSamet06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 1.091 Çözümler 9 Yer Skellige 11 Eylül 2020 #6 Playboi dedi: Hak etmişsin umarım kalıcı bir şekilde tüm oyunlardan uzaklaştırılırsın. Genişletmek için tıkla... Oyun kayıdını atsam hak verirsin de bilmeden konuşmak kolay.
Playboi dedi: Hak etmişsin umarım kalıcı bir şekilde tüm oyunlardan uzaklaştırılırsın. Genişletmek için tıkla... Oyun kayıdını atsam hak verirsin de bilmeden konuşmak kolay.