kutnusehep Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Diğer Dün 21:52 #1 LoL'de bio yazmak istiyorum. Arkadas vardi sanki diyor, emin olamiyoruz. Konu hakkinda bilgisi olan var mi?
LoL'de bio yazmak istiyorum. Arkadas vardi sanki diyor, emin olamiyoruz. Konu hakkinda bilgisi olan var mi?
K kiyu26 Centipat Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:21 #2 kutnusehep dedi: LoL'de bio yazmak istiyorum. Arkadas vardi sanki diyor, emin olamiyoruz. Konu hakkinda bilgisi olan var mi? Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadarıyla önceden arkadaşlar listesinde ismin altına kısa bir şeyler yazabiliyorduk ama şu an yok herhalde bakıyorum yok.
kutnusehep dedi: LoL'de bio yazmak istiyorum. Arkadas vardi sanki diyor, emin olamiyoruz. Konu hakkinda bilgisi olan var mi? Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadarıyla önceden arkadaşlar listesinde ismin altına kısa bir şeyler yazabiliyorduk ama şu an yok herhalde bakıyorum yok.
lastquise Picopat Katılım 22 Haziran 2025 Mesajlar 356 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:25 #3 kutnusehep dedi: LoL'de bio yazmak istiyorum. Arkadas vardi sanki diyor, emin olamiyoruz. Konu hakkinda bilgisi olan var mi? Genişletmek için tıkla... Profilin altındaki yeşil buton var orayı kastediyorsun büyük ihtimalle. mini profilinin altında gözüken yazı. onun dışında biyografi diye bir şeyin geldiğini sanmıyorum
kutnusehep dedi: LoL'de bio yazmak istiyorum. Arkadas vardi sanki diyor, emin olamiyoruz. Konu hakkinda bilgisi olan var mi? Genişletmek için tıkla... Profilin altındaki yeşil buton var orayı kastediyorsun büyük ihtimalle. mini profilinin altında gözüken yazı. onun dışında biyografi diye bir şeyin geldiğini sanmıyorum