TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 595 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #1 En son ne zaman geldi hatırlamıyorum. Bayağıdır oynamıyordum. Ne zaman gelir?
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.398 Çözümler 45 Yer Menzoberranzan 3 Şubat 2025 #2 Ihm, LoL değil de Valorant demek istemiş olabilir misin?
TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 595 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #3 Physchopath dedi: Ihm, LoL değil de Valorant demek istemiş olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam ben normalde konuyu açarken sana özel mağaza olarak açmıştım ama moderatör kendi düzenlemiş ama sorum hala LoL için.
Physchopath dedi: Ihm, LoL değil de Valorant demek istemiş olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam ben normalde konuyu açarken sana özel mağaza olarak açmıştım ama moderatör kendi düzenlemiş ama sorum hala LoL için.
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.398 Çözümler 45 Yer Menzoberranzan 4 Şubat 2025 #4 TrYaSaR51 dedi: Hocam ben normalde konuyu açarken sana özel mağaza olarak açmıştım ama moderatör kendi düzenlemiş ama sorum hala LoL için. Genişletmek için tıkla... Matty Love Gaming şu kanalı takip edebilirsin genelde o araştırıyor bu gibi olayları.
TrYaSaR51 dedi: Hocam ben normalde konuyu açarken sana özel mağaza olarak açmıştım ama moderatör kendi düzenlemiş ama sorum hala LoL için. Genişletmek için tıkla... Matty Love Gaming şu kanalı takip edebilirsin genelde o araştırıyor bu gibi olayları.