LoL'de botlara karşı 5 kişi oyun girip Level kasacak arkadaş arıyorum

do not interfere

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Botlara karşı oyunlara girip bottan 5 kişi ilerleyip 5'er dakikadan 2 günde 30 Level'e kasılıyor.

Kasılsa kasılsa ARAM'da kasılır, onda da bir arkadaşının takviye basması lazım her oyunda.
Bedava takviye basabildiğimiz programlar var.
Sizin dediğiniz gibi bir şey olsaydı, insanlar unranked hesap sata sata zengin olurdu .
Denemek bedava, 5 gün veriyorum size, +1 gün de bonus.

Farkında mısınız bilmiyorum ama zaten herkes hesap satıyor belirli sitelerde, kendi emeğinle kastığın hesaplara 50TL'den fazla para veriyolarlar. Ayrıca takviye dediğin olay sana mavi öz sağlıyor exp falan sağlamıyor konularıma boş yorum atmayın lütfen. Konuyu çözüldü olarak işaretliyorum lütfen sürdürmeyin.

BRUH AMA MEGA BRUH {yok öyle bir şey bu arada}

Farkında mısınız bilmiyorum ama zaten herkes hesap satıyor belirli sitelerde
Çoğu botted hesap.
kendi emeğinle kastığın hesaplara 50TL'den fazla para veriyolarlar
'Handmade' hesaplar max. 50 TL olur zaten. Daha fazlası gereksiz .
Ayrıca takviye dediğin olay sana mavi öz sağlıyor
Burada haklısınız, haftalar önce URF varken URF spamlayıp 30'a kadar kastıktan sonra eb24 sitesinde satıyorduk arkadaşlarla. Fazla öz olduğu için daha iyi fiyata satıyorduk. XP sağlamıyor.
Ayrıca dediğim gibi, 4 günde 30 seviyeye kadar kasın, denemek bedava.
konularıma boş yorum atmayın lütfen.
Sizin de açtığınız konu boş. Hiç kimse 2 gün boyunca saatlerce LoL oynayacak kadar işsiz değil burada.

Anlıyorum siz dolu kalın her zaman xd.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…