5 517133 Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 90 15 Haziran 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. LoL'de ayarlardan cevre kalitesini en dusuge veya en yuksege aldiginda degisim olmuyor. Sildim yukledim sorun cozulmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2022
Merhaba arkadaşlar. LoL'de ayarlardan cevre kalitesini en dusuge veya en yuksege aldiginda degisim olmuyor. Sildim yukledim sorun cozulmedi.
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 15 Haziran 2022 #2 517133 dedi: Merhaba arkadaşlar. LoL'de ayarlardan cevre kalitesini en dusuge veya en yuksege aldiginda degisim olmuyor. Sildim yukledim sorun cozulmedi. Genişletmek için tıkla... Normal değil mi düşükte kalite düşer yüksekte artar. Artı 0 Eksi
517133 dedi: Merhaba arkadaşlar. LoL'de ayarlardan cevre kalitesini en dusuge veya en yuksege aldiginda degisim olmuyor. Sildim yukledim sorun cozulmedi. Genişletmek için tıkla... Normal değil mi düşükte kalite düşer yüksekte artar.
KS KS 5 517133 Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 90 16 Haziran 2022 #3 Unti dedi: Normal değil mi düşükte kalite düşer yüksekte artar. Genişletmek için tıkla... iste oyle olmuyo onu demek istedim ya Artı 0 Eksi
Unti dedi: Normal değil mi düşükte kalite düşer yüksekte artar. Genişletmek için tıkla... iste oyle olmuyo onu demek istedim ya
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 16 Haziran 2022 #4 Unti dedi: Normal değil mi düşükte kalite düşer yüksekte artar. Genişletmek için tıkla... Yani her türlü tüm kalite ayarları aynı diyor. LoL Desteğe bilet at sorununu çözerler. Artı 0 Eksi
Unti dedi: Normal değil mi düşükte kalite düşer yüksekte artar. Genişletmek için tıkla... Yani her türlü tüm kalite ayarları aynı diyor. LoL Desteğe bilet at sorununu çözerler.
O Oguz6141 Kilopat Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #5 Aynı sorun bende de var, ayrı olarak diğer oyunlarda da var bu sıkıntı herhangi bir oyunda doku, çevre kalitesi gibi ayarları düzeltemiyorum. Artı 0 Eksi
Aynı sorun bende de var, ayrı olarak diğer oyunlarda da var bu sıkıntı herhangi bir oyunda doku, çevre kalitesi gibi ayarları düzeltemiyorum.
KS KS 5 517133 Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 90 19 Haziran 2022 #6 Oguz6141 dedi: Aynı sorun bende de var, ayrı olarak diğer oyunlarda da var bu sıkıntı herhangi bir oyunda doku, çevre kalitesi gibi ayarları düzeltemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende diğer oyunlarda yok sadece LoL de var destek ekibi oyunu silip yüklemem için bir dosya gönderi onu deniyorum olursa buraya yazarım. Artı 0 Eksi
Oguz6141 dedi: Aynı sorun bende de var, ayrı olarak diğer oyunlarda da var bu sıkıntı herhangi bir oyunda doku, çevre kalitesi gibi ayarları düzeltemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende diğer oyunlarda yok sadece LoL de var destek ekibi oyunu silip yüklemem için bir dosya gönderi onu deniyorum olursa buraya yazarım.