LoL'de challanger olur muyum?

Yiğitrrr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar her Hero'yu her laneyi oynayabiliyorum. Aurelion Sol'den tutun, Zed'e Zed'den tutun Varus'a, Varus'tan Pyke Pyke'dan, Lee Sin'e Lee Sin'den, Aatrox'a birçok karakteri oynayabiliyorum. Daha önce hiç tryhard şekilde rank kasmadım ama Gold'da takıldım hep. Genellikle sıralı seçim girdim olup olmamamda monitörüm 60 Hz sorun çıkarır mı?

Monitör yenileme hızı fps oyunları için daha önemli. Moba tarzı oyunlar taktiksel odağa dayalı bence.

Monitör yenileme hızı FPS oyunları için daha önemli. MOBA tarzı oyunlar taktiksel odağa dayalı bence.

Hocam olabilir miyim yani bir de ne zaman ranklar sıfırlanıyor ya.

Hocam olabilir miyim yani bir de ne zaman ranklar sıfırlanıyor ya.
Hocam ben şimdi size ne diyeyim, bütün şampiyonlarla oynamanız sizi challanger değil plat bile yapmaz. Belli bir lane'e odaklanıp orada en iyisi olmaya çalışın. Girin oynayın zamanla yükselirsiniz

Gold da takılıyorsanız Challanger olmanız pek mümkün gözükmüyor açıkçası. Çok büyük emek gösterip oyunun inceliklerini öğrenmelisiniz öyle kolay olacak bir şey değil. Bu halinizle muhtemelen Try Hard oynarsanız Platin elodan ileri gidemezsiniz.

Bence olursun istersen başarırsın tabii MOBA oyunlarında sistemin ve monitör yenileme hızın çok önemli ani refleksler göstermen gerekebilir yeni sezon daha gelmedi sanırsam ama az zaman var ranklar sıfırlansın temiz bir sayfadan başla oynamaya bence.

Olamazsınız. Gold'da takıldım diyorsunuz hocam. Kusura bakmayın ama bence olamazsınız. Challangerlar her çarı oynamıyor zaten. TR'de 128 Challanger varmış ve bu adamların %90'ı birbirini tanıyor. Discordlarından birbiriyle oynuyor o kadar diyeyim. Arkadaşım Challanger ordan biliyorum. Arkadaşımın monitörü 60Hz oyunu 70 FPS'te oynuyor ve fightlarda FPS'inin 18'e düştüğünü gördüm. Bu adamların mesleği gibi bir şey hatta şuan. Gece gündüz LoL oynarım diyorsanız gelişirsiniz belki ama her koridoru oynayarak Challanger olamazsınız. O elolarda mekanikten çok oyun bilgisi önemli. O dediğim Challanger arkadaşım bana bir Evelynn Rek'sai matchupında yanımda otutuken koçluk yaptı. Evelynn bendim ve matchupı bilenler bilir Evelynn ile Rek'saiyi yok ettim bakın sadece arkadaşımın verdiği tavsiyelerle. Adamın oyununu okuyordu bildiğiniz. Oyunu bilmezseniz Challanger olamazsınız.

Ranklar sıfırlanacak sonra sırasıyla GM ve Cha açılacak hocam. Uzun bir süreç ve o elolar yazdığım gibi hiç kolay değil.

Tek yapman gereken oyuna odaklanmak kafanı oyuna verirsen Win alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…