ezCAT Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 639 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar yıllar sonra tekrar başladım oyuna. En çok hasar vuran şöyle heybetli karakter önersenize.
Arkadaşlar yıllar sonra tekrar başladım oyuna. En çok hasar vuran şöyle heybetli karakter önersenize.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.839 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #2 Kasarsan hepsi güçlü.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.448 Çözümler 131 15 Temmuz 2024 #3 Suikastçılara bakabilirsin. Kha'Zix, Zed, Katarina, Kassadin vesaire.
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 575 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #4 AP Veigar oyna hocam
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.361 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 15 Temmuz 2024 #5 Rakibi eriten bir şey mi yoksa anlık hasar mı arıyorsun?
B berraassde Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 787 Çözümler 2 15 Temmuz 2024 #6 Wlixe dedi: Suikastçılara bakabilirsin. Kha'Zix, Zed, Katarina, Kassadin vesaire. Genişletmek için tıkla... Hocam basit Hero'lar önerseydin bu arkadaş kata alıp benim oyunumda mid laneme gelirse ne yapacağım ben
Wlixe dedi: Suikastçılara bakabilirsin. Kha'Zix, Zed, Katarina, Kassadin vesaire. Genişletmek için tıkla... Hocam basit Hero'lar önerseydin bu arkadaş kata alıp benim oyunumda mid laneme gelirse ne yapacağım ben
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.361 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 15 Temmuz 2024 #7 berraassde dedi: Hocam basit Hero'lar önerseydin bu arkadaş kata alıp benim oyunumda mid laneme gelirse ne yapacağım ben Genişletmek için tıkla... Saydığı listede ki en kolay karakter belki de Katarina olabilir.
berraassde dedi: Hocam basit Hero'lar önerseydin bu arkadaş kata alıp benim oyunumda mid laneme gelirse ne yapacağım ben Genişletmek için tıkla... Saydığı listede ki en kolay karakter belki de Katarina olabilir.
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.470 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #8 ezCAT dedi: Arkadaşlar yıllar sonra tekrar başladım oyuna. En çok hasar vuran şöyle heybetli karakter önersenize. Genişletmek için tıkla... Güçlü karakter diye bir şey yok oynamayı bildiğin karakter var.
ezCAT dedi: Arkadaşlar yıllar sonra tekrar başladım oyuna. En çok hasar vuran şöyle heybetli karakter önersenize. Genişletmek için tıkla... Güçlü karakter diye bir şey yok oynamayı bildiğin karakter var.
B berraassde Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 787 Çözümler 2 15 Temmuz 2024 #9 Physchopath dedi: Saydığı listede ki en kolay karakter belki de Katarina olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyundaki neredeyse tüm karakterleri oynayabiliyorum fakat Katarina oynayamıyorum 5 yıldır oynamama rağmen.
Physchopath dedi: Saydığı listede ki en kolay karakter belki de Katarina olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyundaki neredeyse tüm karakterleri oynayabiliyorum fakat Katarina oynayamıyorum 5 yıldır oynamama rağmen.
ezCAT Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 639 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #10 Physchopath dedi: Rakibi eriten bir şey mi yoksa anlık hasar mı arıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam oturttumu tam oturtan türden.
Physchopath dedi: Rakibi eriten bir şey mi yoksa anlık hasar mı arıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam oturttumu tam oturtan türden.