Zeriy Attopat Katılım 25 Ekim 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:39 #1 Selam, LoL Custom skın kullanıyorum ama offical skınlerin farklı renkleri, yani oyunda bulunmayan skın renkleri. Ban yedirir mi? Zeriy dedi: Selamlar LoL Custom skın kullanıyorum ama offical skınlerin farklı renkleri yani oyunda bulunmayan skın renkleri ban yedirir mi? Genişletmek için tıkla... Örnek bu. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-11-12 203959.png 93,6 KB · Görüntüleme: 9
Selam, LoL Custom skın kullanıyorum ama offical skınlerin farklı renkleri, yani oyunda bulunmayan skın renkleri. Ban yedirir mi? Zeriy dedi: Selamlar LoL Custom skın kullanıyorum ama offical skınlerin farklı renkleri yani oyunda bulunmayan skın renkleri ban yedirir mi? Genişletmek için tıkla... Örnek bu.
amacor123 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 814 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Samanyolu Galaksisi Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:44 #2 Riot banlayacağını söyledi. Banlananlarda var. Ama benim kullanan hiçbir arkadaşım ban yemedi. Kullanmamanız tavsiye edilir.
Riot banlayacağını söyledi. Banlananlarda var. Ama benim kullanan hiçbir arkadaşım ban yemedi. Kullanmamanız tavsiye edilir.
zetasinc Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 277 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri "İşlemci Intel Core i5-9400F Ekran Kartı AMD Radeon RX 590 Anakart MSI H310M VDH Plus RAM 16 GB DDR4 2666 MHz" Cinsiyet Erkek Dün 20:46 #3 Yayıncılar falan da kullanıyor ama dikkat edin.
emees Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:46 #4 Ban yiyeceğinizi sanmıyorum. Kendi hesabımda kullanıyorum ve hiç ban yemedim.