Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.247 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #21 Alazzzz dedi: 5 sezondur TR chall EUW masterım+ eloboost yapıyorum olsabilirdim. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin bilip bilmemeniz bir şey değiştirmiyor şu anda bende elohell deyim.
Alazzzz dedi: 5 sezondur TR chall EUW masterım+ eloboost yapıyorum olsabilirdim. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin bilip bilmemeniz bir şey değiştirmiyor şu anda bende elohell deyim.
larsulrichh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 1.085 Çözümler 6 24 Mayıs 2022 #22 Alazzzz dedi: 5 sezondur TR chall EUW masterım+ eloboost yapıyorum olsa bilirdim. Genişletmek için tıkla... Cunku lose almadan account kasiyorsun, farkinda olmuyorsun.
Alazzzz dedi: 5 sezondur TR chall EUW masterım+ eloboost yapıyorum olsa bilirdim. Genişletmek için tıkla... Cunku lose almadan account kasiyorsun, farkinda olmuyorsun.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 26 Mayıs 2022 #23 Elo Hell'deki çarda kazanınca +12, kaybedince -17. O kadar kastım çarı, bir tane evrimi yarıda kalmış maymun için ban yedim.
Elo Hell'deki çarda kazanınca +12, kaybedince -17. O kadar kastım çarı, bir tane evrimi yarıda kalmış maymun için ban yedim.