evcilgangsta Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 181 Çözümler 3 Yer İzmit/Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #1 Bir süredir oyuna ara vermiştim dün gece oyuna girdim ve dünden beri dereceli modu göremiyorum. Bilmediğim bir durum mu var arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2020
Bir süredir oyuna ara vermiştim dün gece oyuna girdim ve dünden beri dereceli modu göremiyorum. Bilmediğim bir durum mu var arkadaşlar?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 29 Mayıs 2020 #2 evcilgangsta dedi: Bir süredir oyuna ara vermiştim dün gece oyuna girdim ve dünden beri dereceli modu göremiyorum. Bilmediğim bir durum mu var arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Bende ara verdim ama arada sırada dereceliyi kapattıkları oluyordu belki yine öyle bir şeydir.
evcilgangsta dedi: Bir süredir oyuna ara vermiştim dün gece oyuna girdim ve dünden beri dereceli modu göremiyorum. Bilmediğim bir durum mu var arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Bende ara verdim ama arada sırada dereceliyi kapattıkları oluyordu belki yine öyle bir şeydir.
BayJax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.297 Çözümler 3 Yer HerYer Ayrıca Poşet Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #3 evcilgangsta dedi: Bir süredir oyuna ara vermiştim dün gece oyuna girdim ve dünden beri dereceli modu göremiyorum. Bilmediğim bir durum mu var arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Bende de öyle görünmüyor, ping değerlerim dolar gibi fırlıyor o yüzden dereceli pek umrumda değil net bilgim yok.
evcilgangsta dedi: Bir süredir oyuna ara vermiştim dün gece oyuna girdim ve dünden beri dereceli modu göremiyorum. Bilmediğim bir durum mu var arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Bende de öyle görünmüyor, ping değerlerim dolar gibi fırlıyor o yüzden dereceli pek umrumda değil net bilgim yok.
Can Yaman'ın Oyun Kanalı Centipat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 537 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #4 Ya Sunucular da bir problem vardır Ya da Sunucular bakıma alınmıştır.
HarbiTehlike Centipat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 408 29 Mayıs 2020 #5 evcilgangsta dedi: Bir süredir oyuna ara vermiştim dün gece oyuna girdim ve dünden beri dereceli modu göremiyorum. Bilmediğim bir durum mu var arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... İki gündür geceleri oyunu bakıma alıyorlar.Oyna tuşunun yanındaki ünlem işaretine basıp ne olduğunu görebilirsin.
evcilgangsta dedi: Bir süredir oyuna ara vermiştim dün gece oyuna girdim ve dünden beri dereceli modu göremiyorum. Bilmediğim bir durum mu var arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... İki gündür geceleri oyunu bakıma alıyorlar.Oyna tuşunun yanındaki ünlem işaretine basıp ne olduğunu görebilirsin.
matrokor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 701 Çözümler 4 29 Mayıs 2020 #6 Sunucularda bakım var. O yüzden kapalı.
meftun_1 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 210 29 Mayıs 2020 #7 Bakımdan dolayı kapalı. Ancak LoL el değiştirdiğinde beri bu tür hatalarla çok fazla karşılaşıyoruz.
matrokor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 701 Çözümler 4 29 Mayıs 2020 #8 meftun_1 dedi: Bakımdan dolayı kapalı. Ancak LoL el değiştirdiğinde beri bu tür hatalarla çok fazla karşılaşıyoruz. Genişletmek için tıkla... Lol el mi değiştirdi?
meftun_1 dedi: Bakımdan dolayı kapalı. Ancak LoL el değiştirdiğinde beri bu tür hatalarla çok fazla karşılaşıyoruz. Genişletmek için tıkla... Lol el mi değiştirdi?
Proposition Joe Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 116 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2020 #9 matrokor dedi: LoL el mi değiştirdi? Genişletmek için tıkla... 3-4 sene önce Riot Games Tencent'a satılmıştı evcilgangsta dedi: Bir süredir oyuna ara vermiştim dün gece oyuna girdim ve dünden beri dereceli modu göremiyorum. Bilmediğim bir durum mu var arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Dün volibear güncellemesi geldi ondan dolayı dün yoktu bugünde Client güncellenmiş onunla alakalı bir problem var sanırım ondan dolayı dereceli maçlar kapalı
matrokor dedi: LoL el mi değiştirdi? Genişletmek için tıkla... 3-4 sene önce Riot Games Tencent'a satılmıştı evcilgangsta dedi: Bir süredir oyuna ara vermiştim dün gece oyuna girdim ve dünden beri dereceli modu göremiyorum. Bilmediğim bir durum mu var arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Dün volibear güncellemesi geldi ondan dolayı dün yoktu bugünde Client güncellenmiş onunla alakalı bir problem var sanırım ondan dolayı dereceli maçlar kapalı
meftun_1 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 210 29 Mayıs 2020 #10 matrokor dedi: LoL el mi değiştirdi? Genişletmek için tıkla... Evet geliştiricileri değişti.