Tartipe Centipat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #1 LoL'de en düşük ayarlarda 2 FPS alıyorum bu PC de önceden de oynuyordum ve gayet de normal FPS'ler alıyordum. bilgisayarım da LoL'e göre normal bir PC ama en düşük ayarlarda 2 FPS alıyorum ve hiçbir yolunu bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2025
LoL'de en düşük ayarlarda 2 FPS alıyorum bu PC de önceden de oynuyordum ve gayet de normal FPS'ler alıyordum. bilgisayarım da LoL'e göre normal bir PC ama en düşük ayarlarda 2 FPS alıyorum ve hiçbir yolunu bulamadım.
dnbn Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 154 Çözümler 1 29 Ocak 2025 #2 Sisteminiz nedir hocam? Ve ne kadar önceden oynuyordunuz?
Resxci Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 101 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #3 Sorun sadece LoL'de mi yoksa diğer uygulamalarda da böyle oluyor mu?
Tartipe Centipat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #4 dnbn dedi: Sisteminiz nedir hocam? Ve ne kadar önceden oynuyordunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam yaklaşık bi 6 ay 7 ay flaan oldu öyle aşırı bi zaman değil. Sistemim de ryzen 3 3200u işlemci, vega 3 ekran kartı 12 gb ram var 256 gb ssd var Resxci dedi: Sorun sadece LoL'de mi yoksa diğer uygulamalarda da böyle oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam sadece loldeyken böyle
dnbn dedi: Sisteminiz nedir hocam? Ve ne kadar önceden oynuyordunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam yaklaşık bi 6 ay 7 ay flaan oldu öyle aşırı bi zaman değil. Sistemim de ryzen 3 3200u işlemci, vega 3 ekran kartı 12 gb ram var 256 gb ssd var Resxci dedi: Sorun sadece LoL'de mi yoksa diğer uygulamalarda da böyle oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam sadece loldeyken böyle
Resxci Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 101 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #5 Tartipe dedi: Hocam yaklaşık bi 6 ay 7 ay flaan oldu öyle aşırı bi zaman değil. Sistemim de ryzen 3 3200u işlemci, vega 3 ekran kartı 12 gb ram var 256 gb ssd var Yok hocam sadece loldeyken böyle Genişletmek için tıkla... Silip yüklemeyi denediniz mi hocam?
Tartipe dedi: Hocam yaklaşık bi 6 ay 7 ay flaan oldu öyle aşırı bi zaman değil. Sistemim de ryzen 3 3200u işlemci, vega 3 ekran kartı 12 gb ram var 256 gb ssd var Yok hocam sadece loldeyken böyle Genişletmek için tıkla... Silip yüklemeyi denediniz mi hocam?
Tartipe Centipat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #6 Resxci dedi: Silip yüklemeyi denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hocam yeni yükeldim diye hiç denemedim
Resxci dedi: Silip yüklemeyi denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hocam yeni yükeldim diye hiç denemedim
Resxci Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 101 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #7 Tartipe dedi: Yok hocam yeni yükeldim diye hiç denemedim. Genişletmek için tıkla... DirectX yükleyip tekrar girmeyi dene. Büyük ihtimalle sorun o.
Tartipe dedi: Yok hocam yeni yükeldim diye hiç denemedim. Genişletmek için tıkla... DirectX yükleyip tekrar girmeyi dene. Büyük ihtimalle sorun o.
Tartipe Centipat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #8 Resxci dedi: DirectX yükleyip tekrar girmeyi dene. Büyük ihtimalle sorun o. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı driverını güncelledim düzeldi gibi bi tık dhaa normal fps lere çiktîm ama gene de deneyeceğim
Resxci dedi: DirectX yükleyip tekrar girmeyi dene. Büyük ihtimalle sorun o. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı driverını güncelledim düzeldi gibi bi tık dhaa normal fps lere çiktîm ama gene de deneyeceğim