LoL'de düşük öncelikli sıra ne zaman bitiyor?

Erdium

Decapat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Oyuna basladığım ilk dönemde herhalde çıkmışım ve ceza almışım oyuna tekrar girince bunu gördüm geçer diye bayağı oynadım ama geçmiyor, bu nasıl geçecek her seferinde 5 dakika beklemek istemiyorum.

Tahmınce 5 maç sonra.

Beşi geçmez en fazla beş olur ilk seferin ise beşten az olur.

5ten fazla maç oynadım çoktan ama hala düzelmedi

O zaman beşten fazla olabilir daha önce kaç maçta AFK kaldın? Benim her bir beklemesi bir saat olan 5 ceza almışlığım var
Hocam toplasanız 5 tane maçta afk kalmamaşımdır bu arada 1 saat kadar beklemişseniz cidden sizde ki sabır kimsede yoktur hele 5 kere

Hocam toplasanız 5 tane maçta AFK kalmamaşımdır bu arada 1 saat kadar beklemişseniz cidden sizde ki sabır kimsede yoktur hele 5 kere

Oyunu fazla ciddi oynamıyorum uzun süredir birkaç kez plat oldum sonra oyun iyice bozdu lig kasmayı saldım keyfine trol şeyler oynuyorum top lane da tank kog maw ile oyun taşımışlığım var orman oynarken benim mid lanedeki sevgili takım arkadaşım ejder almama yardım etti o ara fight oldu savaştık canı azaldı can eriğine vurmuş can eriği yiyip can alacak benim de kameram başka yerde başka yeri izliyorum ve tıkladım oraya gidiyorum giderken kazayla bir can eriği yemişim etmediği küfür kalmadı W yeteneği ile mavimi redimi tüm orman kamplarını çalıp benden kaçırdı bende bununla güzelce bir konuştum bayağı güzel ama gurmeler bilir o oyundan sonra yemiştim o cezayı ama bu Syndra oynayan elemana bir şey olmadı

O güzel konuşmanız riot yetkilerinide aldatmış heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…