8 847445 Picopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 532 Çözümler 2 7 Şubat 2025 #11 Erdium dedi: O güzel konuşmanız Riot yetkilerini de aldatmış herhalde Genişletmek için tıkla... Bununla ilgili bilet açtım normalde aşırı resmi bir dil ile cevap verirler yetkili bu kadar seni delirtecek ne yapmış olabilir yazmıştı oyun ID attım izleyin anlarsınız demiştim.
Erdium dedi: O güzel konuşmanız Riot yetkilerini de aldatmış herhalde Genişletmek için tıkla... Bununla ilgili bilet açtım normalde aşırı resmi bir dil ile cevap verirler yetkili bu kadar seni delirtecek ne yapmış olabilir yazmıştı oyun ID attım izleyin anlarsınız demiştim.
3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 11 Şubat 2025 #12 Erdium dedi: 5ten fazla maç oynadım çoktan ama hala düzelmedi Genişletmek için tıkla... hangi modda oynuyosun? raanked veya normal game at usttte bıldırımlerde kac mac cezan oldugun soyler.
Erdium dedi: 5ten fazla maç oynadım çoktan ama hala düzelmedi Genişletmek için tıkla... hangi modda oynuyosun? raanked veya normal game at usttte bıldırımlerde kac mac cezan oldugun soyler.