LoL'de durmadan kaybetmek

Rub

Hectopat
Daha fazla  
Ben Akali mainim. Bir sıralar Katarina maindim mesela. İşte dakika 20 falan. 16/4 falan oynuyorum mejai Full stack 600 AP. Bot lane aşırı kötü gidiyor. Sonra top lanedeki ıllaoi laf atıyor bot laneye. İşte çok kötü oynuyosun, oyunu sil falan diyor. Sonra Kai'Sa AFK kalıyor. Ama 1/5/21 Leona var Support olarak. İşte mid kulesini falan açtıktan sonra Leona'nın yanına geçtim. Bot inhisini aldık. Toptaki ıllaoi 5/11 gidiyor. Ve gidiyor Support itemi alıyor, oyunu kaybediyoruz. Neden? Çünkü karşıda 25 Kill'i olan Mordekaiser var. Ve neredeyse her maç böyle çok kötü geçiyor. EUW geçeyim diyorum 500 ping alıyorum. Türkiye sunucusunda sıkışıp kaldım. Nasıl kurtulabilirim böyle maçlardan?

Tek bir yol var. Oyunu bırakmak.

Kaç kere denedim. Bağımlılık yapıyor.

Hocam 2010'dan beri oynuyorum belli aralıklarla ama son 3 4 yıldır ranked ı tamamen saldım. TFT oynuyorum sadece bir de son zamanlarda arena modu çıktı onu oynuyorum. 5V5 oynayacak mental kalmadı bende çöktüm öldürdü ruhumu oyun. Siz de bırakın kurtulun.

Akali oynuyorsan dakika 10'dan sonra lane i full pushlayıp diğer koridorlara gitmen gerek. Sadece karşındaki adamı kesersen hiçbir şey kazanamazsın.

Hocam peki duolar triolar bu olayı bitirebilir mi?

Akali oynuyorsan dakika 10'dan sonra lane i full pushlayıp diğer koridorlara gitmen gerek. Sadece karşındaki adamı kesersen hiçbir şey kazanamazsın.
Hocam konuyu okumadınız mı?

Arkadaş bul. Ya bir kişi bul tek/çift oyna ya da beş kişi esnek oynayın.

Hocam peki duolar triolar bu olayı bitirebilir mi?

Hocam konuyu okumadınız mı?
Okudum? Hangi elodasın bilmiyorum ama her maç böyle adamlar gelmez. Her 3 maçın 2sini kazandırsan iyi elolara çıkarsın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…