Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.468 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #11 Dostum hangi birine dava açacaksın ki? O edene açtın yarın başka biri daha edecek küfür. Yani işin sonunu getiremezsin. Mutele geç ve kafana takma.
Dostum hangi birine dava açacaksın ki? O edene açtın yarın başka biri daha edecek küfür. Yani işin sonunu getiremezsin. Mutele geç ve kafana takma.
PenguenAdam Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 1.311 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #12 HooDue dedi: Öyle diyorsunuz ama insanın zoruna gidiyor keşke Riot görevini yapsa da biz böyle rahatsız olmasak ban da yemiyorlar. Genişletmek için tıkla... Riot Games'in desteğiyle konuşun orada da olumlu sonuç alamazsanız boş verin geçin bende çok görüyorum. (Başka oyunlarda-LoL'dede görmüştüm)
HooDue dedi: Öyle diyorsunuz ama insanın zoruna gidiyor keşke Riot görevini yapsa da biz böyle rahatsız olmasak ban da yemiyorlar. Genişletmek için tıkla... Riot Games'in desteğiyle konuşun orada da olumlu sonuç alamazsanız boş verin geçin bende çok görüyorum. (Başka oyunlarda-LoL'dede görmüştüm)
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 5 Mayıs 2021 #13 Böyle şeyleri takmamayi öğrenmeniz gerekli, yoksa her oyunda sorun yaşarsınız. Böyle şeylerin üstesinden, atlatmaniz gerekli. Çok zorunuza gidiyorsa dalga geçin adamla, eğlendirin kendinizi karşı taraftan.
Böyle şeyleri takmamayi öğrenmeniz gerekli, yoksa her oyunda sorun yaşarsınız. Böyle şeylerin üstesinden, atlatmaniz gerekli. Çok zorunuza gidiyorsa dalga geçin adamla, eğlendirin kendinizi karşı taraftan.
Zeyrox Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #14 HooDue dedi: Öyle diyorsunuz ama insanın zoruna gidiyor keşke riot görevini yapsa da biz böyle rahatsız olmasak ban da yemiyorlar. Genişletmek için tıkla... Kardeşim yani LoL de herkes küfür ediyor ard arda 2 3 oyunda rapor edilirse ban yiyebiliyor diye biliyorum. Dava fln uğraşmana gerek yok
HooDue dedi: Öyle diyorsunuz ama insanın zoruna gidiyor keşke riot görevini yapsa da biz böyle rahatsız olmasak ban da yemiyorlar. Genişletmek için tıkla... Kardeşim yani LoL de herkes küfür ediyor ard arda 2 3 oyunda rapor edilirse ban yiyebiliyor diye biliyorum. Dava fln uğraşmana gerek yok
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.243 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2021 #15 HooDue dedi: Öyle diyorsunuz ama insanın zoruna gidiyor keşke Riot görevini yapsa da biz böyle rahatsız olmasak ban da yemiyorlar. Genişletmek için tıkla... Yapıyor. Benim hesabım kalıcı ban yedi küfürden. Adam sana sövüyorsa sen de ona söv ya da susturup geç. Davayla mavayla uğraşacak kadar boş adam mısın?
HooDue dedi: Öyle diyorsunuz ama insanın zoruna gidiyor keşke Riot görevini yapsa da biz böyle rahatsız olmasak ban da yemiyorlar. Genişletmek için tıkla... Yapıyor. Benim hesabım kalıcı ban yedi küfürden. Adam sana sövüyorsa sen de ona söv ya da susturup geç. Davayla mavayla uğraşacak kadar boş adam mısın?
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 5 Mayıs 2021 #16 Rapor et. Gerekirse ailene sövsünler, susacaksın, burası LOL Türkiye kardeşim boş ver adliyeyi
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.988 Makaleler 1 Çözümler 11 5 Mayıs 2021 #17 Shimada Sensei dedi: Yapıyor. Benim hesabım kalıcı ban yedi küfürden. Adam sana sövüyorsa sen de ona söv ya da susturup geç. Davayla mavayla uğraşacak kadar boş adam mısın? Genişletmek için tıkla... Boş adamla ne alakası var ki bunun? Davanın sonuca varmayacağını düşünerek boş iş diyebilirsiniz de bunun benim boş olmamla ne alakası var?
Shimada Sensei dedi: Yapıyor. Benim hesabım kalıcı ban yedi küfürden. Adam sana sövüyorsa sen de ona söv ya da susturup geç. Davayla mavayla uğraşacak kadar boş adam mısın? Genişletmek için tıkla... Boş adamla ne alakası var ki bunun? Davanın sonuca varmayacağını düşünerek boş iş diyebilirsiniz de bunun benim boş olmamla ne alakası var?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.243 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2021 #18 HooDue dedi: Boş adamla ne alakası var ki bunun? Davanın sonuca varmayacağını düşünerek boş iş diyebilirsiniz de bunun benim boş olmamla ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Uğraş gerektiriyor. Bu kapanma zamanı 10 yaşında çocuk küfür etti diye gidip şikayet mı edeceksin cidden?
HooDue dedi: Boş adamla ne alakası var ki bunun? Davanın sonuca varmayacağını düşünerek boş iş diyebilirsiniz de bunun benim boş olmamla ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Uğraş gerektiriyor. Bu kapanma zamanı 10 yaşında çocuk küfür etti diye gidip şikayet mı edeceksin cidden?
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.365 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer  5 Mayıs 2021 #19 Küfür yiyince gururunuz böyle kırılıyorsa oynamayın oyunu. Her oyun en az 1 kişi küfür ediyor zaten. Çoğu online oyun böyle. Eğer alışkın değilseniz oynamayın geçin, sırf bu sebepten dava açmak kadar saçma bir şey yok.
Küfür yiyince gururunuz böyle kırılıyorsa oynamayın oyunu. Her oyun en az 1 kişi küfür ediyor zaten. Çoğu online oyun böyle. Eğer alışkın değilseniz oynamayın geçin, sırf bu sebepten dava açmak kadar saçma bir şey yok.
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.988 Makaleler 1 Çözümler 11 5 Mayıs 2021 #20 Shimada Sensei dedi: Uğraş gerektiriyor. Bu kapanma zamanı 10 yaşında çocuk küfür etti diye gidip şikayet mı edeceksin cidden? Genişletmek için tıkla... Yok tüm yorumları okudum haklısınız uğraş gerekiyor maddi ve manevi olarak. Muteleyip geçeceğim en mantıklısı. Teşekkürler tüm cevaplar için.
Shimada Sensei dedi: Uğraş gerektiriyor. Bu kapanma zamanı 10 yaşında çocuk küfür etti diye gidip şikayet mı edeceksin cidden? Genişletmek için tıkla... Yok tüm yorumları okudum haklısınız uğraş gerekiyor maddi ve manevi olarak. Muteleyip geçeceğim en mantıklısı. Teşekkürler tüm cevaplar için.